tromaktiko: Η οικογένεια Spears μεγαλώνει! Δες την φωτογραφία, με την οποία ανακοίνωσε η star την εγκυμοσύνη της

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Η οικογένεια Spears μεγαλώνει! Δες την φωτογραφία, με την οποία ανακοίνωσε η star την εγκυμοσύνη της



Αυτή η παραμονή Χριστουγέννων ήταν η πιο όμορφη για την οικογένεια Spears, η οποία σε λίγους μήνες και με τον ερχομό του...
2018 θα προσθέσει ένα ακόμη μέλος σε αυτήν. Μόλις εχθές και μέσω του Instagram account της, η star ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συγκεντρώνοντας πλήθος likes και σχολίων.

Η μικρή αδερφή της Britney, Jamie Lynn Spears θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά και η ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της Instagram account ήταν η έκπληξη της ημέρας. Η 26χρονη τραγουδίστρια τις τελευταίες ημέρες ανέβαζε συνεχώς στα social media της φωτογραφίες που σημάδεψαν την φετινή χρονιά της, αφήνοντας φυσικά την καλύτερη για το τέλος.

«Φαίνεται ότι ξεκινάμε το 2018 με ένα άλλο μεγάλο ορόσημο. Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω ότι η Maddie τελικά πρόκειται να γίνει η μεγάλη αδελφή??.Το 2017 ήταν γεμάτο με μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής μου, καθώς και κάποιες από τις μεγαλύτερες ευλογίες, γι’ αυτό για φέτος έκανα μια επιλογή: να κρατήσω χαμηλούς τόνους και να επικεντρωθώ στον αληθινό μου εαυτό ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Κατά τη διάρκεια της περιόδου που πέρασε, συνέχισα να εργάζομαι στη μουσική μου και να λέω την ιστορία μου, η οποία δημιούργησε μία από τις πιο γνήσιες δουλειές μου και εγώ απλά ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας. Το 2018 θα γεμίσει με πολλά ορόσημα τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Εκτιμώ τον καθέναν από εσάς για την υπομονή και την υποστήριξή του μέσα από όλα αυτά. Το 2018 έχει πολλά να φέρει, οπότε ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ».

Η Britney θα είναι σίγουρα πολύ χαρούμενη για την αδελφή της. Δεν γνωρίζουμε ακόμη το φύλο του μωρού, όμως είναι κάτι που σίγουρα θα μάθουμε σύντομα.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!