tromaktiko: Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να καθαρίζετε τα τζάμια σας με εφημερίδες

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να καθαρίζετε τα τζάμια σας με εφημερίδες



Tο καθάρισμα των τζαμιών είναι μια απλή υπόθεση...
Παρόλα αυτά οι περισσότεροι από εσας κάνετε κάποια «λάθη» τα οποία είμαστε εμείς εδώ για να σας τα επισημάνουμε.

Δείτε ποια είναι αυτά και διορθώστε τα.

Καθαρίζετε τα τζάμια σας ακόμα και όταν έχει ήλιο Μην το κάνετε! Αρχίστε να τα καθαρίζετε μόνο όταν έχει συννεφιά έτσι ώστε να γίνεται η δουλειά σας πολύ πιο εύκολη. Θα βλέπετε πολύ καλύτερα τι κάνετε.

Δεν ξεσκονίζετε πρώτα τα κουφώματα Παραλείποντας αυτό το βήμα οποιοδήποτε υγρό πέσει πάνω σε αυτά θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερη βρωμιά. Ξεκινάτε πάντα ξεσκονίζοντας και σκουπίζοντας τα κουφώματα και έπειτα περνάτε στο καθάρισμα των τζαμιών σας.

Δεν χρησιμοποιείτε πολύ καθαριστικό Ακόμα και αν καθαρίζετε τα τζάμια σας με ξίδι μάθετε να ψεκάζετε αρκετή ποσότητα από αυτό πάνω στα τζάμια σας. Μην τσιγκουνεύεστε. Χρειάζεται αρκετή ποσότητα καθαριστικού για να φύγει η βρωμιά και να καθαριστούν τέλεια τα τζάμια σας.

Χρησιμοποιείτε εφημερίδες για το καθάρισμα Μερικοί ορκίζονται πως με αυτόν τον τρόπο καθαρίζονται καλύτερα τα τζάμια σας. Εμείς σας λέμε πως όχι! Προτιμάτε να το κάνετε με κάποιο πανάκι από μικροϊνες. Αυτά τα πανάκια είναι σούπερ απορροφητικά, εύκολα στο πλύσιμο και αφήνουν τα τζάμια σας αστραφτερά.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!