tromaktiko: Γιάννης Ποιμενίδης- Ευγενία Σαμαρά: Ένα πολύ όμορφο ζευγάρι – Η βραδινή τους έξοδος!

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Γιάννης Ποιμενίδης- Ευγενία Σαμαρά: Ένα πολύ όμορφο ζευγάρι – Η βραδινή τους έξοδος!



Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Ant1 «Παρθένα Ζωή», Γιάννης Ποιμενίδης, δεν μπήκε στη ζωή μας τώρα: είχε κάνει... εντύπωση ήδη από τη συμμετοχή σου σε παλαιότερη (2014-15) σειρά του καναλιού, την «Εκδρομή». Τη σειρά στην οποία, βεβαίως, έμελλε να γνωρίσει και την πανέμορφη σύντροφό του, την Ευγενία Σαμαρά – που επίσης έπαιρνε μέρος στη σειρά.

Το όμορφο αυτό, λοιπόν, ζευγάρι εντόπισαν οι φωτογράφοι να διασκεδάζει στο club που εμφανίζονται οι «Μελιsses» και η Τάμτα- και μάλιστα στην ίδια παρέα με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαίρη Συνατσάκη και τον σύντροφό της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, τον Σπύρο Σαμοΐλη, κ.ά. Οι δυο τους έδειχναν αρκετά διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ ήταν και ιδιαίτερα στιλάτοι.

Η Ευγενία είχε φορέσει ένα κομψό μαύρο κουστούμι με λευκό lingerie top και από πάνω ένα velvet πανωφόρι με λεοπάρ επένδυση, ενώ ολοκλήρωσε μ’ ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες και κόκκινο κραγιόν στα χείλη της. Στο πλευρό της, ο ηθοποιός με μουσταρδί πουκάμισο, στιλάτο χοντρό πανωφόρι και μποτάκια.

Δες τις φωτογραφίες:
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!