tromaktiko: 3χρονο παθαίνει κρίση υστερίας σε 8ωρη πτήση και η αντίδραση της μητέρας του διχάζει [video]

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

3χρονο παθαίνει κρίση υστερίας σε 8ωρη πτήση και η αντίδραση της μητέρας του διχάζει [video]



Πιθανώς έχετε δει το βίντεο με το 3χρονο αγοράκι που φωνάζει πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια 8ωρης πτήσης που ξεκίνησε από τη...
Γερμανία με προορισμό το Νιούαρκ της Αμερικής τον περασμένο Αύγουστο. Το βίντεο κατέγραψε ο Shane Townley, επιβάτης του αεροπλάνου και μάλιστα το εμπλούτισε με φράσεις όπως «δαιμονικές φωνές καταλαμβάνουν το αεροπλάνο» και «ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει, το παιδί τρέχει πέρα δώθε στον διάδρομο».

Το βίντεο διαρκεί λίγα λεπτά, όμως, σύμφωνα με τον Townley και τους υπόλοιπους επιβάτες, η κρίση υστερίας του 3χρονου παιδιού διήρκησε και τις 8 ώρες της πτήσης. Η μητέρα του του έλεγε «ηρέμησε, γλυκέ μου» και παρακάλεσε την αεροσυνοδό να ενεργοποιήσει το Wi- Fi έτσι ώστε να δώσει στον γιο της το i- Pad για να ηρεμήσει. Ωστόσο, το αγόρι δεν μπορούσε να σταματήσει και συνέχισε να φωνάζει, να ανεβαίνει στα καθίσματα, να χτυπάει το ταβάνι και να τρέχει. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψη μας, όμως, ότι το παιδί πάσχει από μία διαταραχή που δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα και που επηρεάζει τη συμπεριφορά του.
Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στην οποία ανήκε το αεροπλάνο δήλωσε στην DailyMail ότι οι επιβάτες έδειξαν κατανόηση σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση και ότι το πλήρωμα προσπάθησε να αποκλιμακώσει την ένταση, να είναι δίπλα στους επιβάτες και να βοηθήσει τη μητέρα. Συμπλήρωσαν, επίσης, ότι δεν μπορούν να σχολιάσουν τίποτε άλλο δεδομένου του ιατρικού απορρήτου από το οποίο προστατευόμαστε όλοι και επομένως και το παιδί.

Όπως είναι αναμενόμενο, το βίντεο έγινε viral και οι αντιδράσεις και τα σχόλια των χρηστών στο ίντερνετ, ποικίλλουν. Κάποιοι στρέφονται εναντίον της μητέρας με αιχμηρό ύφος γιατί θεωρούν πως δεν προσπάθησε αρκετά να ηρεμήσει τον γιο της ενώ κάποιοι άλλοι εκφράζουν τη συμπαράστασή τους γιατί αναγνωρίζουν πως η αιτία για το ξέσπασμα του παιδιού μπορεί να οφείλεται αλλού. Σε κάθε περίπτωση, το βίντεο αυτό είναι ακόμα μία αφορμή για να ανοίξει ο διάλογος του κατά πόσον μπορούμε να κρίνουμε τους γονείς των παιδιών ελαφρά τη καρδία ή όχι...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!