tromaktiko: Σε αυτόν τον Έλληνα ανήκει το πλοίο που βρέθηκαν 300 κιλά κοκαϊνη στη Γένοβα - Δεύτερο συμβάν για τον εφοπλιστή [photos+video]

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Σε αυτόν τον Έλληνα ανήκει το πλοίο που βρέθηκαν 300 κιλά κοκαϊνη στη Γένοβα - Δεύτερο συμβάν για τον εφοπλιστή [photos+video]



Για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες πλοίο της...
DANAOS SHIPPING Co Ltd, του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, πιάστηκε με ναρκωτικά. Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, στη Γένοβα, στο πλοίο DIMITRIS C της εταιρείας DANAOS SHIPPING Co Ltd με σημαία Μάλτας, βρέθηκαν 300 κιλά κοκαϊνης, μετά από καταγγελία μελών του πληρώματος!

Τον Σεπτέμβριο, στο ίδιο πλοίο, είχαν βρεθεί 121 κιλά κοκαϊνης, σε έλεγχο που έγινε στο Περού.


Το πλοίο που μεταφέρει κοντέϊνερ, πριν φτάσει στην Γένοβα είχε περάσει από πολλά λιμάνια της Νότιας Αμερικής αλλά και της Ισπανίας. Σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές η ποσότητα της κοκαϊνης αντιστοιχεί σε ένα εκατομμύριο δόσεις!



Ο επιχειρηματίας Γιάννης Κούστας, υιός του ιδρυτή της Danaos Shipping, Δημήτρη Κούστα, ο οποίος πέθανε πριν από τέσσερα χρόνια, είχε απασχολήσει τα κοινά τη χρονιά που μας πέρασε με το πολύκροτο διαζύγιο με την Σοφία Γιαννικοπούλου. Μάλιστα, οι κόρες του δεν του έχουν μιλήσει εδώ και 1,5 χρόνο παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος της μητέρας τους, όταν αποκαλύφθηκε ο δεσμός του με τη νεαρή Δήμητρα Μέρμηγκα, την οποία, μάλιστα, αρραβωνιάστηκε το 2016.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!