tromaktiko: Ειρήνη Λαγούδη: Τι «δείχνουν» οι τοξικολογικές εξετάσεις

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ειρήνη Λαγούδη: Τι «δείχνουν» οι τοξικολογικές εξετάσεις



- Νέα στοιχεία για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη 
- Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων...


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Εδώ και ένα μήνα οι συγγενείς της άτυχης Ειρήνης προσπαθούν με κάθε τρόπο να ρίξουν «φως» στις σκοτεινές πλευρές του θανάτου της 44χρονης, προκειμένου να απαντηθεί το ερώτημα αν δολοφονήθηκε ή αυτοκτόνησε.

Το βράδυ της Δευτέρας (12/02/2018) διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr βρέθηκε ποσότητα της ουσίας ανθρακυλαιμοσφαιρίνη άνω του 60, ενώ εντοπίστηκε και ποσότητα αλκοόλ αρκετά πάνω από τα όρια. Σημειώνεται ότι η τοξικολογική εξέταση σύμφωνα με την αστυνομία δείχνει αυτοκτονία, την ώρα που οι συγγενείς της πιστεύουν ότι πρόκειται για δολοφονία.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τώρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να λύσουν το παζλ αυτής της πολύκροτης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα ζητήσει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη για να μπορέσει να πάρει απαντήσεις για το ποιος άνοιξε το Viber της 44χρονης και πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο.

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής θα πάει στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει το σχετικό έγγραφο με το οποίο η οικογένεια αναμένεται να λάβει την βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ο λογαριασμός του Viber της άτυχης γυναίκας άνοιξε και άλλαξε η φωτογραφία του προφίλ. Την ανακάλυψη αυτή έκανε ο αδερφός της Ειρήνης ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τις αρχές. O κ. Ταουξής υποστηρίζει ότι το κινητό της 44χρονης βρίσκεται στα χέρια κάποιου κοντινού της ανθρώπου και μάλιστα ότι αυτός είναι ο άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση.

«Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου, όχι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά σε καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε κάποιος και μέσω της απειλής που δέχτηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε ή τους είπανε θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεται ότι εσύ είσαι ο φονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπές στο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Μυστήριο με το μπιτόνι
Ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια προειδοποιεί ότι η υπόθεση δεν θα τελειώσει γρήγορα. Ο Αναστάσιος Δεδές αποκάλυψε ότι, όταν έκανε αυτοψία στο χρυσαφί αμάξι της άτυχης Ειρήνης, δεν βρήκε το μπιτόνι, που φέρεται ότι περιείχε το καύσιμο το οποίο προκάλεσε τη φωτιά στο αυτοκίνητο, ούτε το πώμα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο πίσω μέρος της μιζιέρας.

Μάλιστα, επικαλούμενος πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν βρέθηκε υπόλειμμα οποιουδήποτε καυσίμου μέσα στο μπιτόνι: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η ποσότητα πετρελαίου – ή οποιουδήποτε άλλου υλικού καυσίμου υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο – δεν ήταν της τάξης των 20 λίτρων, αλλά πάρα πολύ μικρότερη. Επειδή το πετρέλαιο είναι ένα καύσιμο το οποίο δεν έχει την ταχύτητα εξάτμισης που έχει η βενζίνη, μπορούμε κάλλιστα να βρούμε πόσο καύσιμο χρησιμοποιήθηκε τελικά για να ξεσπάσει η φωτιά».

Σύμφωνα με τον κύριο Δέδε, ένα βασικό στοιχείο είναι ότι το πετρέλαιο κίνησης το οποίο φέρεται ότι αγόρασε η Ειρήνη Λαγούδη είναι ένα καύσιμο που δεν παίρνει αμέσως φωτιά. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η θερμοκρασία του ξεπεράσει τους 53 βαθμούς Κελσίου. Οπότε, για να προκληθεί φωτιά πρέπει προηγουμένως να έχει παραδοθεί στις φλόγες κάποιο κάθισμα, το οποίο ζέστανε το πετρέλαιο και προκάλεσε γενικότερη ανάφλεξη. Ταυτόχρονα, όταν αναφλέγεται πετρέλαιο σε έναν κλειστό χώρο, επειδή υπάρχει σταδιακή μείωση του οξυγόνου, τότε έχουμε ατελή καύση και κατ' επέκταση παράγεται μόνο μονοξείδιο του άνθρακα που προκαλεί ασφυξία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!