tromaktiko: Δείτε πώς βιοποριζόταν όλα αυτά τα χρόνια ο Αλέξανδρος Παρθένης

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε πώς βιοποριζόταν όλα αυτά τα χρόνια ο Αλέξανδρος Παρθένης



Όλα όσα αποκάλυψε ο πρώην παίκτης των Διασήμων...

Στο περιοδικό Downtown και τη Νάνσυ Φαφούτη έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Παρθένης. Ο πρώην παίκτης του Survivor μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς κατάφερνε όλα αυτά τα χρόνια να αντεπεξέλθει στις καθημερινές υποχρεώσεις του.

Τι έκανες για να ζήσεις όλα αυτά χρόνια;
Υπομονή. Ασχολήθηκα με αρκετές δουλειές. Έκανα κάποιες συνεργασίες εκτός τηλεόρασης, έκανα δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά και είχα συνεργασία με ένα γυμναστήριο στην Καλλιθέα. Αλλά έκανα διάφορες περιστασιακές δουλειές για να μπορέσω να αντεπεξέλθω στις καθημερινές υποχρεώσεις μου.

Σήμερα πώς είναι η καθημερινότητά σου;
Πριν και μετά το Survivor, έκανα και κάνω προπόνηση γιατί συμμετέχω σε μαραθωνίους. Βρίσκομαι επίσης με ανθρώπους να μιλήσουμε για την εμπειρία μου. Προς το παρόν είμαι σε στάδιο προσαρμογής.

Ποιο είναι το ιδανικό σενάριο για το μέλλον;
Να κερδίσω το Joker. Τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ θα ήταν ένα ιδανικό σενάριο. Πέρα από την πλάκα, μετά από πολύ καιρό κάποιος κόσμος είχε ξεχάσει ότι υπάρχει ο Αλέξανδρος. Ίσως, λοιπόν, μετά από αυτή την επιστροφή μου στα τηλεοπτικά δρώμενα κάποιοι να θυμηθούν ή να σκεφτούν ότι ο Αλέξανδρος είναι κάπου χρήσιμος σε κάποια μελλοντική συνεργασία. Είμαι ανοιχτός στις ευκαιρίες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!