tromaktiko: Ειρήνη Κολιδά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά το τροχαίο στο Survivor

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ειρήνη Κολιδά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά το τροχαίο στο Survivor



Το ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας εξομολογείται η Ειρήνη Κολιδά, που...
τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που είχαν οι Μαχητές του περσινού Survivor και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο με σπασμένα πλευρά.

Σε συνέντευξή της, στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, η γυμνάστρια ερωτάται μεταξύ άλλων αν έχει επανέλθει πλήρως μετά το τροχαίο: «όχι, όχι. Τα πλευρά που έσπασα έδεσαν και μέσα σε ένα τρίμηνο δεν πονούσα καθόλου. Το ξέχασα, δηλαδή. Όμως, μου παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα υγείας, που δεν είναι αμελητέα, τα οποία αντιμετωπίζω ακόμα και σήμερα και θα υπάρχουν και στο μέλλον. Είμαι πεισματάρα, δεν το βάζω κάτω και θα το παλέψω. Αυτά τα θέματα προήλθαν από το τρακάρισμα!».

«Το ένα πρόβλημα ειδικά είναι σοβαρό. Όμως, δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς, να πω τι και πώς. Βασικά, δεν θέλω να γεμίσω τον κόσμο με αρνητική ενέργεια, να βγαίνω και να κλαίγομαι. Επιλέγω την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Προτιμώ να κάνω τους άλλους να χαμογελούν, παρά να με λυπούνται. Γι’ αυτό δεν μιλάω γι’ αυτά», συνεχίζει.

Τέλος, κληθείσα να σχολιάσει την πρόσφατη αιχμηρή ανάρτηση που έκανε για την παραγωγή του Survivor, η Ειρήνη επισημαίνει πως «δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από αυτά που έγραψα τότε. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να διυλίζεται το θέμα και να δώσω συνέχεια. Ακόμη κι αυτό, τότε, το έγραψα επειδή τα μηνύματα που κόσμου ήταν πάρα πολλά.

 Ήθελαν μία απάντηση από εμένα και την έδωσα. Ήθελα να ξέρουν την αλήθεια μου», ενώ αρνείται να απαντήσει ευθέως αν το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει αναφέρει πως η παραγωγή δεν έφερε καμία ευθύνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την οποία γνωρίζει. Εγώ είμαι γυμνάστρια. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε συμβολαιογράφος».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!