tromaktiko: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον κ. Σαββίδη;

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον κ. Σαββίδη;



Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Όλη η υφήλιος είδε τις θλιβερές εικόνες της εισβολής του οπλοφορούντος προέδρου στο γήπεδο του...
ιστορικού ΠΑΟΚ. Του ιστορικού ΠΑΟΚ του Κούδα και του Σαράφη αλλά κυρίως των ... φιλάθλων του των οποίων η πλειονότητα έμεινε σίγουρα αποσβολωμένη από αυτή την παιδαριώδη για να μη πω ανόητη αντίδραση του υποτίθεται σοβαρού επιχειρηματία επενδυτή κ. Σαββίδη.

Βέβαια εδώ και καιρό τα δείγματα γραφής του συγκεκριμένου κυρίου είναι περίεργα για να μη πω ύποπτα μιας και όλοι ξέρουμε ότι ο ίδιος δήλωσε ότι λειτούργησε ως λαγός στο θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών για να ανεβάσει δήθεν το τίμημα.

Μιας αδειοδότησης η οποία εκ των υστέρων όπως είναι γνωστό καταρρίφθηκε από το ανώτατο δικαστήριο.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις ανεπίτρεπτες δημόσιες δηλώσεις του με τις οποίες εκθείαζε το κυβερνών κόμμα λέγοντας τα καλύτερα για τον κ. Τσίπρα ενώ κατηγορούσε την ΝΔ και τον πρόεδρο της.

Έβαλα το χαρακτηρισμό ανεπίτρεπτες γιατί δεν νοείται ένας σοβαρός επιχειρηματίας να επεμβαίνει με τέτοιο τρόπο και δημόσια στο πολιτικό γίγνεσθαι γιατί δίνει το δικαίωμα στον καθένα να σκεφτεί ότι κάτι κρύβεται δηλ. ότι υπάρχει διαπλοκή με τους κυβερνώντες.

Τους κυβερνώντες οι οποίοι όπως είναι γνωστό του χάρισαν με μια νομοθετική ρύθμιση τα πρόστιμα της ΣΕΚΑΜ αλλά και φαίνεται ολοκάθαρα ότι τον προωθούν και έχει αποκτήσει ήδη αρκετά μέσα ενημέρωσης όπως το Έθνος και το Έψιλον αλλά και κομμάτι του λιμένος της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά όλα αυτά όπως λένε κάποιοι δεν αρέσουν στους Δυτικούς και συγκεκριμένα στους Αμερικανούς οι οποίοι βλέπουν τον κ. Σαββίδη ως δάκτυλο της Μόσχας στην προσπάθεια της να αποκτήσει μέσα επιρροής της Ελληνικής κοινής γνώμης αλλά και γεωστρατηγικό έλεγχο νευραλγικών σημείων όπου δραστηριοποιείται το ΝΑΤΟ!

Τις παραπάνω πληροφορίες και ικασίες απλά τις μεταφέρω χωρίς να μπορώ να τις επιβεβαιώσω ή να τις αξιολογήσω αλλά νιώθω την ανάγκη να σας εκθέσω δύο δικούς μου προσωπικούς προβληματισμούς για τον εν λόγω κύριο.

Πρώτον γιατί επιτρέπει κατά καιρούς να βλέπουμε κάποιες Βουλγαρικές σημαίες από υποτιθέμενους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα πέριξ αλλά και μέσα στο γήπεδο της Τούμπας;

Δεύτερον μήπως με την γενικότερη συμπεριφορά του και τις κατά καιρούς δηλώσεις του βοηθάει κάποιους ανεγκέφαλους να χωρίζουν τους Έλληνες σε Βόρειους και Νότιους;

Δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει με το κ. Σαββίδη και εύχομαι να μην συμβάλλει συνειδητά στην δημιουργία κάποιων άλλων εντυπώσεων και καταστάσεων.

Καταστάσεων οι οποίες εμπρόθεσμα αλλά και εκπρόθεσμα θα ρίξουν νερό στο μύλο των γύρω αρπακτικών της περιοχής μας τα οποία επιβουλεύονται την ιστορία αλλά και γεωγραφικά κομμάτια της Πατρίδας μας!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!