tromaktiko: Φρίκη! Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος σε σακούλα

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Φρίκη! Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος σε σακούλα



Υπόθεση απόπειρας άμβλωσης από κυοφορούσα γυναίκα και απόκρυψης τοκετού διερευνά η Αστυνομία ...
26χρονη με πόνους στο στομάχι μεταφέρθηκε χθες από Ε/κ σε ιδιωτική γυναικολογική κλινική - Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 26χρονη είτε είχε γεννήσει τις τελευταίες ώρες, είτε είχε αποβάλει - Οι εργοδότες της 26χρονης βρήκαν το βρέφος μέσα σε σακούλα μαζί με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο
Υπόθεση απόπειρας άμβλωσης από κυοφορούσα γυναίκα και απόκρυψης τοκετού διερευνά η Αστυνομία.

Στο νοσοκομείο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 26χρονη γυναίκα από το Νεπάλ, η οποία το πρωί του Σαββάτου (17/03) μεταφέρθηκε σε ιδιωτική γυναικολογική κλινική και εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Η νεαρή γυναίκα από το Νεπάλ νοσηλεύεται φρουρούμενη στην κλινική έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της, με τους γιατρούς να εξετάζουν το κατά πόσον η 26χρονη απέβαλε ή γέννησε το νεκρό νεογνό, το οποίο εντοπίστηκε μέσα σε νάιλον σακούλα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα υπό εξέταση στοιχεία, η 26χρονη γυναίκα από το Νεπάλ παραπονούμενη για έντονους πόνους στο στομάχι μεταφέρθηκε στην ιδιωτική γυναικολογική κλινική από Ελληνοκύπρια, για την οποία εργαζόταν.

Μετά από εξέταση των γιατρών της κλινικής διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη είτε ήταν λεχώνα και απέβαλε είτε γέννησε κατά το τελευταίο 24ωρο.

Σε έρευνα που έγινε στο χώρο όπου διαμένει η γυναίκα εντοπίστηκε από τους εργοδότες της ένα νεκρό βρέφος μέσα σε νάιλον σακούλα, μαζί με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για έρευνες καθώς και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους όπου διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!