tromaktiko: Είσαι σίγουρη ότι φοράς το σωστό κραγιόν

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Είσαι σίγουρη ότι φοράς το σωστό κραγιόν



Το κραγιόν είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ένα από τα πιο διαχρονικά “μυστικά όπλα” ομορφιάς και δικαιολογημένα θεωρείται...
συνώνυμο της γυναικείας σεξουαλικότητας. Ένα προϊόν που έχει αγαπηθεί το ίδιο από μελαχρινές, καστανές, ξανθές και κοκκινομάλλες και αποτελεί το σύμμαχό τους σε κάθε έξοδο. Σήμερα η χρωματική παλέτα είναι ιδιαίτερα διευρυμένη, καθώς μπορείς να αγοράσεις σχεδόν όποια απόχρωση θες.

Για να βρεις όμως την κατάλληλη απόχρωση που ταιριάζει με την επιδερμίδα σου και το χρώμα των μαλλιών σου, υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν ανήκεις στις ψυχρές ή ζεστές επιδερμίδες.

Πρώτα από όλα, πρέπει να περάσεις λίγη ώρα μπροστά από τον καθρέφτη σου για να παρατηρήσεις το μέγεθος και το σχήμα των χειλιών σου, εάν δεν το έχεις ήδη κάνει. Πάντα να θυμάσαι πως τα σκούρα χρώματα κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο μικρά, ενώ τα ανοιχτόχρωμα τα μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο σαρκώδη.
Εάν συγκαταλέγεσαι στην κατηγορία των ψυχρών χρωμάτων, δηλαδή στις ανοιχτόχρωμες, και φοράς περισσότερο μουντά ρούχα, καλό θα ήταν να προτιμήσεις κραγιόν σε nude τόνους, παγωμένο ροζ ή καφέ ροζ. Από την άλλη, αν είσαι ανοιχτόχρωμη, αλλά σου ταιριάζουν ρούχα σε κόκκινο, μπορντό, καφέ (ζεστά χρώματα), πρέπει να επιλέξεις το ροδακινί, το απαλό καφέ ή το παστέλ ροζ.

Οι γυναίκες που διαθέτουν πιο σκούρα επιδερμίδα και ανήκουν στην κατηγορία των ψυχρών αποχρώσεων, πρέπει να φορούν κραγιόν σε τόνους ροζ, φούξια ή μπορντό. Αντίστοιχα, όσες αν και σταρένιες βρίσκονται στην κατηγορία των ζεστών χρωμάτων πρέπει να επιλέγουν κραγιόν σε καφέ, χάλκινες ή ροδακινί αποχρώσεις.
Πηγή



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!