tromaktiko: Αποκαλύψεις "φωτιά" για την εξαφάνιση των δυο κοριτσιών στο Δήλεσι: Ζούσαν μια κόλαση στο σπίτι – Το έσκασαν γιατί δεν άντεχαν το... [video]

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Αποκαλύψεις "φωτιά" για την εξαφάνιση των δυο κοριτσιών στο Δήλεσι: Ζούσαν μια κόλαση στο σπίτι – Το έσκασαν γιατί δεν άντεχαν το... [video]



Το δράμα που φαίνεται να ζούσαν οι δύο κοπέλες αποκάλυψε η εξαφάνισή τους...
- Οι δυο αδελφές το έσκασαν από το Δήλεσι την προηγούμενη Δευτέρα

- Επικοινώνησαν χθες με τη μητέρα τους και είπαν ότι δεν θέλουν να επιστρέψουν
- Κατήγγειλαν τους γονείς τους για λεκτική και σωματική βία - Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών τους
- Είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει η μικρή αδελφή
- Ο εισαγγελέας ανηλίκων θα κρίνει τη μοίρα των κοριτσιών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τις δύο ανήλικες αδελφές που είχαν εξαφανιστεί από το Δήλεσι. Όπως όλα δείχνουν τα δύο κορίτσια ζούσαν τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Οι δύο ανήλικες αδελφές όπου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων και θα εξεταστούν από παιδοψυχολόγο.

Οι αδελφές είχαν εξαφανιστεί πριν από 5 μέρες από το σπίτι τους στο Δήλεσι και εντοπίστηκαν την Παρασκευή το βράδυ στο Ναύπλιο, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Δεν άντεχαν την κακοποίηση
Στην Αστυνομία δήλωσαν ότι δέχονταν λεκτική κυρίως αλλά και σωματική βία από τους γονείς τους και γι΄ αυτό και αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι τους. Για το λόγο αυτό σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονέων των δύο κοριτσιών από το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας.

Τη μοίρα των παιδιών θα κρίνει ο Εισαγγελέας ανηλίκων που θα αποφασίσει αν τα κορίτσια θα φιλοξενηθούν σε ίδρυμα ή αν θα πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι των γονιών τους.

Για την υπόθεση θα οριστεί δικάσιμος καθώς δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα.

Απόπειρα αυτοκτονίας
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» η μικρότερη από τις ανήλικες αδελφές πριν από το περασμένο Πάσχα είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει μην αντέχοντας την κόλαση που ζούσε.



Τα κορίτσια, 16 και 17 ετών, επικοινώνησαν χθες με τη μητέρα τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής Tatiana Live, και διαβεβαίωσαν ότι είναι καλά αλλά δεν θέλουν να επιστρέψουν στο σπίτι.

Λίγο αργότερα σε επικοινωνία που κατάφερε να έχει μαζί τους του «Χαμόγελο του Παιδιού», με την βοήθεια και 18χρονου φίλου τους που ήταν μαζί τους, και σήμερα το πρωί δέχτηκαν και μεταφέρθηκαν στην Αθήνα.

ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΜΠΑΜ - Έρχεται η πιο ανατρεπτική εφημερίδα της Ελλάδας με αποκαλύψεις που θα ταρακουνήσουν

ΣΚΑΕΙ τη Δευτέρα με "σκάνδαλο" που θα καθηλώσει

Χωρίς να χαϊδεύει αυτιά, χωρίς να κάνει πίσω, χωρίς να φοβηθεί τίποτα, όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο εκδοτικό "ΜΠΑΜ" που θα αλλάξει τα δεδομένα που ξέραμε όλοι έως...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!