tromaktiko: Έχασε τα πάντα: Στα χέρια Τράπεζας η βίλα συνολικής αξίας άνω των 5,5 εκατ. ευρώ του Αιμίλιου Λιάτσου μετά από πλειστηριασμό

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Έχασε τα πάντα: Στα χέρια Τράπεζας η βίλα συνολικής αξίας άνω των 5,5 εκατ. ευρώ του Αιμίλιου Λιάτσου μετά από πλειστηριασμό



Πωλήθηκε την Τετάρτη σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό προς 1,56 εκατ. ευρώ η βίλα του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου και της συζύγου του Αθηνά Καραλή...
Σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλα του δημοσιογράφου στον Ωρωπό κατέληξε στην επισπεύδουσα Τράπεζα Πειραιώς, στην τιμή εκκίνησης.

Το σπίτι, συνολικής αξίας άνω των 5,5 εκατ. ευρώ, επαναγοράστηκε – στην τιμή εκκίνησης – από την τράπεζα, η οποία εκτιμάται ότι θα το πουλήσει το προσεχές διάστημα. Πρόκειται για μια διώροφη βίλα στον Ωρωπό, η οποία σύμφωνα με την οικοδομική άδεια, όπως περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο, διαθέτει στους εξωτερικούς της χώρους κολυμβητική δεξαμενή (πισίνα) 112 τ.μ και γήπεδο τένις συνολικής έκτασης 600 τ.μ.

Το υπόγειο είναι 293 τ.μ., το ισόγειο 210 τ.μ. και ο πρώτος όροφος έχει επιφάνεια 144 τ.μ. Σύμφωνα με την οικοδομική άδεια, η διώροφη κατοικία αποτελείται από: α) υπόγειο, συνολικής επιφανείας μτ (292,28) και περιλαμβάνει χώρο στάθμευσης, εμβαδού μτ (60,45), σκάλα, ανελκυστήρα, μεγάλο χωλ, διάδρομο, μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα, δύο αποθήκες, λουτρό, πλυντήριο/στεγνωτήριο, χωλ, διάδρομο, WC, αποθήκη, μεγάλο play room και λεβητοστάσιο/δεξαμενή καυσίμων.

Εξωτερικά και εκτός περιγράμματος της κατοικίας υπάρχει μηχανοστάσιο πισίνας και δεξαμενή υπερχείλισης εμβαδού μτ (31,50), ράμπα πρόσβασης στον υπόγειο χώρο στάθμευσης και εξωτερικός στεγασμένος χώρος εισόδου γκαράζ εμβαδού μτ (29,76) καθώς επίσης και εξωτερικός χώρος με σκάλα πρόσβασης στο play room και το λεβητοστάσιο/δεξαμενή καυσίμων (υπόγεια αυλή) β) ισόγειο, συνολικής επιφανείας μτ (212,05) και αποτελείται από μεγάλο χωλ εισόδου, σκάλα, ανελκυστήρα, χωλ, βεστιάριο, WC, χωλ, δύο δωμάτια, λουτρό, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα με τζάκι, εσωτερική στοά/διάδρομο και γκαράζ. Το ισόγειο διαθέτει Η/Χ επιφανείας μτ (53,525) και ισόγειο χώρο στάθμευσης, επιφανείας μτ (26,65) και γ) (Α) όροφο, συνολικής επιφανείας μτ (143,335) και αποτελείται από σκάλα, ανελκυστήρα, χωλ, με εσωτερικό μπαλκόνι προς το ισόγειο, κύρια σουίτα με δύο βεστιάρια και δύο λουτρά και σουίτα με βεστιάριο και λουτρό και δύο βεράντες.

Ο πρώτος (Α) όροφος διαθέτει Η/Χ επιφανείας μτ (17,325). Ο περιβάλλων χώρος του οικοπέδου είναι διαμορφωμένος με πλακοστρώσεις και φυτεύσεις διαφόρων φυτών και οπωροφόρων δέντρων, φέρει περιτοίχιση απ οπλισμένο σκυρόδεμα και συρματόπλεγμα. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει κολυμβητική δεξαμενή, επιφανείας μτ (112,50) περίπου και διαμορφωμένο γήπεδο τένις, επιφανείας μτ (600,00) περίπου. Επίσης, δίπλα στον χώρο της κολυμβητικής δεξαμενής, έχει κατασκευαστεί και δεύτερο ισόγειο κτίσμα, πλην όμως λόγω της υψηλής περίφραξης και δενδροφύτευσης, δεν κατέστη δυνατή η περιγραφή του.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!