tromaktiko: Θυελλώδεις άνεμοι στην Δυτική Ελλάδα: Kλειστή η πορθμειακή γραμμή.

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Θυελλώδεις άνεμοι στην Δυτική Ελλάδα: Kλειστή η πορθμειακή γραμμή.



Κλειστή είναι από νωρίς το πρώι η Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου. Θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ πνέουν στην περιοχή...Επίσης, σύμφωνα με πρωινή ενημέρωση από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, υπάρχουν περιορισμοί στις διελεύσεις, για λόγους ασφαλείας.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εικόνα που επικρατεί στο Αντίρριο , την Κάτω Βασιλική και στον Πατραϊκό. Πρίν λίγες ώρες η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων με  ιδιαίτερη αναφορά σε θυελλώδεις ανέμους που θα πλήξουν ιδιαίτερα την Δυτική Ελλάδα..

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και στην ξηρά  που το μόνο που μας έχει αναφερθεί είναι μικρές διακοπές ρεύματος λόγω των ισχυρών ανέμων. Οι ισχυροί άνεμοι όπως θα δείτε στο βίντεο επιβαρύνουν την κατάσταση στο σημείο που υπήρξε καθίζηση(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)στην Κάτω Βασιλική.

Αναλυτική η ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που εφιστά την προσοχή λόγω των φαινομένων.

Μετά την αναγγελία θυελλωδών ανέμων 7-8 Μποφώρ την ‎14-04-2018 από την ΕΜΥ στο Βορειο Ιόνιο, Νότιο Ιόνιοκαι Πατραϊκό, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εφιστά την προσοχή στους κτηματίες, λόγω των ειδικών συνθηκών, να μην προβούν για το επόμενο διήμερο σε καύση γεωργικών υπολειμμάτων, διότι εγκυμονεί κίνδυνο πυρκαγιών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!