tromaktiko: ΣΑΛΟΣ: Αυτά είναι τα ροζ βίντεο με την τρανσέξουαλ που "έκαψαν" τον Μητροπολίτη Ησύχιο - Δείτε τα [video]

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΣΑΛΟΣ: Αυτά είναι τα ροζ βίντεο με την τρανσέξουαλ που "έκαψαν" τον Μητροπολίτη Ησύχιο - Δείτε τα [video]



Βίντεο με τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο να φιλιέται, να αγκαλιάζει και να εpωτοτροπεί με τρανσέξουαλ κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο...

Συγκεκριμένα, τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο να ερωτοτροπεί με την γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα στον καναπέ του σαλονιού της φαίνεται να ήταν και ο λόγος που ανάγκασαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο να παύσει από τα καθήκοντά του τον εν λόγω Μητροπολίτη.

Ο κ. Ησύχιος κλήθηκε μάλιστα να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και προσβάλλει τις αξίες και τα ήθη που πρεσβεύει η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Οσο για την τρανσ έξουαλ, η οποία έχει ανεβάσει τα βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, εκείνη ονομάζεται Αφροδίτη Κωνσταντίνου, είναι από την Φλώρινα και όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στην Εspresso, ο Μητροπολίτης ήξερε τα πάντα για την ζωή της, οτι δηλαδή ήταν πoρνη και είχε κάνει αλλαγή φύλλου.

Μάλιστα, η τρανσ έξουαλ μαζί με το βίντεο δημοσίευσε και ένα σχόλιο στο Facebook, αναφέροντας «Ο Πατριάρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας...σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον καθαιρέσουν. Δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο τις εκκλησίας να με κακοποιεί έτσι. Και σωματικά και ψυχικά και ψέματα ψέματα ψέματα. Καλημέρα».

Να σημειωθεί πως έχει ξεκινήσει προανάκριση από ειδική επιτροπή του Πατριαρχείου, με εντολή Θεόφιλου καθώς ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος ήταν από τα πιο έμπιστα άτομα του Πατριάρχη Θεόφιλου.




Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!