tromaktiko: Η Λετίσια σπρώχνει την κόρη της προς τη γιαγιά της: Η κίνηση-συμφιλίωσης που κανείς δεν πρόσεξε [video]

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Η Λετίσια σπρώχνει την κόρη της προς τη γιαγιά της: Η κίνηση-συμφιλίωσης που κανείς δεν πρόσεξε [video]



Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να χάνουν τον έλεγχο δημοσίως στα πλαίσια μίας...
επίσημης εμφάνισης που έλαβε χώρα την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα, στην Ισπανία, κατά την οποία η πρώην βασίλισσα Σοφία έσπρωξε απότομα το χέρι της νύφης της, όταν εκείνη πήγε να χαϊδέψει τις κόρες της, την ώρα που η πεθερά της τις είχε πάρει αγκαλιά.

Το σκηνικό είχε και συνέχεια.

Όταν η οικογένεια βγήκε από το ναό η Σοφία ήταν για ακόμα μία φορά ιδιαίτερα τρυφερή απέναντι στις εγγονές και μάλιστα έσκυψε στο κεφάλι της μίας για να της δώσει ένα τρυφερό φιλί στα μαλλιά. Τότε η Λετίθια σε ακόμα μία προσπάθεια να παραγκωνίσει την πεθερά της πλησίασε επίσης τρυφερά την κόρη της και την σκούπισε στο σημείο που την είχε φιλήσει η γιαγιά της.

Σήμερα, όλα δείχνουν ότι οι βασίλισσες δεν αντέχουν το τόσο ξεκατίνιασμα, όσο κι αν αντιπαθεί η μία την άλλη. Σε μία οικογενειακή, δημόσια εμφάνισή τους, σε επίσκεψη του Χουάν Κάρλος στο νοσοκομείο, και ενώ φωτογραφίζονται ομαδικά, η Λετίσια σπρώχνει την κόρης της ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τη γιαγιά της και να απομακρυνθεί από αυτήν (την Λετίσια).

Θέλησε έτσι να δείξει σε όλους ότι δεν υπάρχει πρόβλημα διεκδίκησης της μικρής, ανάμεσα σε αυτήν και την Σοφία.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!