tromaktiko: Έτσι ξάφρισαν οι τραπεζοϋπάλληλοι τις θυρίδες στην Θεσσαλονίκη -2,7 εκατ. η λεία - Θύμα περιγράφει

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Έτσι ξάφρισαν οι τραπεζοϋπάλληλοι τις θυρίδες στην Θεσσαλονίκη -2,7 εκατ. η λεία - Θύμα περιγράφει



Το πως έκλεψαν οι τραπεζοϋπάλληλοι την θυρίδα τους στην τράπεζα στην...
Θεσσαλονίκη περιέγραψε ένα ζευγάρι, το οποίο βρήκε από την μία στιγμή στην άλλη την θυρίδα τους άδεια.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε οι υπάλληλοι στην Θεσσαλονίκη έκλεβαν για 17 χρόνια το περιεχόμενο των θυρίδων έχοντας έτσι υπεξαιρέσει το συνολικό ποσό των 2,9 εκατομμύρια ευρώ.

Το άνδρας ανέφερε στην εκπομπή «Ξπνάμε Μαζί» πως πήγαν να πάρουν πριν 5 χρόνια κάτι κοσμήματα από την θυρίδα και την βρήκαν εντελώς άδεια.

Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα πως η τράπεζα αδιαφόρησε για αυτό που τους είχε συμβεί, λέγοντας τους πως δεν γίνονται αυτά.

«Στα μέσα του Νοεμβρίου του 2013, η σύζυγός μου, με την οποία είχαμε τη θυρίδα από το 1978, επισκέφθηκε τη θυρίδα για να πάρει κάποια από τα κοσμήματά της λόγω των γιορτών. Άνοιξε τη θυρίδα με τη βοήθεια του υπαλλήλου και διαπίστωσε ότι η θυρίδα ήταν παντελώς άδεια, από τιμαλφή, χρήματα και οτιδήποτε άλλο, αποτέλεσμα μιας εργασίας 40 ετών δικιά μου και ιδιωτικής εργασίας της συζύγου. Τα είχαν πάρει όλα. Η απάντηση της τράπεζας ήταν υποτονική, αδιάφορη, ότι δεν γίνονται αυτά, μήπως τα πήρε ένας εκ των δύο και άλλες δικαιολογίες. Εκείνη την ημέρα για καλή μου τύχη είχα την έμπνευση να καλέσω τον νομικό μου σύμβουλο και ο άνθρωπος έσπευσε, είδε τότε η διευθύντρια και ο αναπληρωτής ότι δεν είχε γίνει άλλο τέτοιο περιστατικό στην τράπεζά τους και ότι ξαφνιάστηκαν από την υπόθεση. Η τράπεζα αδιαφόρησε για όλους εμάς τα θύματα της απάτης. Μας παραπλανούσαν χυδαία, προσπαθούσαν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια για να μην κάνουμε τίποτα" τόνισε το θύμα της απάτης από τους τραπεζοϋπαλλήλους.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του θύματος ανέφερε πως το αδίκημα είναι βαρύτατο, ενώ ήδη υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία.

«Έχει ασκηθεί δίωξη, το αδίκημα είναι βαρύτατο, πρέπει να πω ότι υπήρξε συντονισμένη έρευνα από τον εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, γιατί η υπόθεση είχε βαλτώσει για τρία χρόνια. Είχαμε ραγδαίες εξελίξεις το τελευταίο εξάμηνο. Υπάρχουν στοιχεία ακράδαντα» δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος, Αστέριος Τόσκας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!