tromaktiko: Τον Δεκέμβριο κέρδισε 4 εκατομμύρια στο Λαχείο. Δείτε πως έγινε μετά από 2 μήνες πλαστικών και θα σοκαριστείτε [photos]

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Τον Δεκέμβριο κέρδισε 4 εκατομμύρια στο Λαχείο. Δείτε πως έγινε μετά από 2 μήνες πλαστικών και θα σοκαριστείτε [photos]



Η νικήτρια του λαχείου, Melissa Ede, αποκάλυψε την νέα της εμφάνιση αφού...
ξόδεψε χιλιάδες λίρες σε θεραπεία για να την αναδόμηση του προσώπου της.

Η Ede, οδηγός ταξί, κέρδισε £4 εκατομμύρια με ένα ξυστό των £10 τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγες μέρες μετά την πρόταση γάμου που της έκανε η σύντροφός της, Rachel Nason.

Έχει ήδη ξοδέψει περίπου £3,000 από τα χρήματα σε Botox, εμφυτεύματα στα μάγουλα, στα χείλια και κάτω από τα μάτια.


Είπε πως ήθελε να φαίνεται πιο ‘φρέσκια, νέα και πιο θηλυκή.’

Είπε πως η επέμβαση λέιζερ έκανε αισθητή την διαφορά. Τώρα, σκοπεύει να κάνει και πλαστική στην μύτη, να διορθώσει τα δόντια της και να κάνει ακόμα πιο θηλυκή την εικόνα της.

Πριν κερδίσει το λαχείο, είχε πάρει μέρος σε εκπομπές για να μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωνε ούσα τρανσ έξουαλ γυναίκα.


Μιλώντας τον περασμένο μήνα, είπε πως σκοπεύει να διπλασιάσει την περιουσία της ξεκινώντας την δική της εκπομπή ρεάλιτι και εκδίδοντας την αυτοβιογραφία της.

Είπε πως έκανε την αλλαγή φύλου πριν 7 χρόνια και πως τώρα θέλει να μιλήσει για την «απίστευτη ζωή» της στο βιβλίο που θα βγάλει.


Αγόρασε το ξυστό αφού σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο στο Hull για καύσιμα. Αφού έβαλε βενζίνη, δεν μπορούσε να αποφασίσει αν θα πάρει τσιγάρα ή το ξυστό.

Αγόρασε το ξυστό ελπίζοντας πως θα έπαιρνε έστω £100 για να γιορτάσει άνετα την Πρωτοχρονιά μετά από 25 χρόνια.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!