tromaktiko: Αρναούτογλου για Λιάγκα: "Άκουγα ότι ο κόσμος είχε πρόβλημα με το..."

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Αρναούτογλου για Λιάγκα: "Άκουγα ότι ο κόσμος είχε πρόβλημα με το..."



Tι δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα, σε συνέντευξη που έδωσε στο “TV ΕΘΝΟΣ” και τον Αλέξη Μίχα.


Δήλωσες πριν από λίγες ημέρες για τον Γιώργο Λιάγκα: «Αν θεωρεί ότι αυτή η τακτική που ακολουθεί τον βγάζει σε καλά νερά, θα την ακολουθήσει. Αν όχι, θα την αλλάξει. Ειδικά όταν μιλάς για έξυπνους ανθρώπους. Και είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος και ευφυής, μπορεί να καταλάβει τι του πάει και τι δεν του πάει. Αν συνεχίσει να κάνει πράγματα που ουσιαστικά δεν του πάνε, το στυλ δεν είναι αυτό που τον βοηθά, θα πρέπει να το καταλάβει και να το αλλάξει». Το Late Night θεωρείς πως του ταίριαζε;
Θεωρούσα πάντα ότι ο Γιώργος Λιάγκας κάνει καλές συνεντεύξεις και το έχω πει πολλές φορές. Δεν έχω καταφέρει να δω την εκπομπή του γιατί την περίοδο που ήταν στον αέρα έλειπα στις Φιλιππίνες. Άκουγα όμως ότι ο κόσμος είχε πρόβλημα με το χιούμορ του και κάποιες φορές με αυτά που ρωτούσε.

Είναι γνωστό πως με τον Γιάννη Λάτσιο σας συνδέουν χρόνιοι δεσμοί φιλίας. Σε στεναχώρησε η αποχώρησή του από το κανάλι;
Με στεναχωρεί η αποχώρηση κάθε ανθρώπου που εργάζεται, όταν γίνεται ξαφνικά. Όμως στις επαγγελματικές σχέσεις των ανθρώπων, επειδή δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να έχω άποψη. Οι σχέσεις μας είναι πάντα καλές και εμπεριέχουν πάντα σεβασμό.

Η φετινή χρονιά, ειδικά στο δεύτερο μισό της, δεν ήταν και η καλύτερη για τον ΑΝΤ1. Τι πιστεύεις πως έφταιξε;
Δεν νομίζω ότι μπορούσε μα αναλύσουμε μια ολόκληρη σεζόν μέσα σε κάποιες λέξεις. Όλοι μπορεί να έχουν μια άσχημη περίοδο. Ο ΑΝΤ1 βγάζει συνεχώς καινούργια προγράμματα, κάνει καινούργιες τηλεοπτικές προτάσεις. Και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα ανακάμψει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!