tromaktiko: Οι δέκα καλύτερες κωμωδίες που αξίζει να παρακολουθήσεις

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Οι δέκα καλύτερες κωμωδίες που αξίζει να παρακολουθήσεις



Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει από τις περιπέτειες...
της παρέας του «Hangover» μέχρι τις αστείες ιστορίες εφήβων, όπως αποτυπώνονται σε ταινίες όπως το «Superbad» και το «American Pie».

Borat (2006)

Ο Sasa Baron Cohen υποδύεται έναν Καζακστανό δημοσιογράφο που ερωτεύεται παράφορα την Pamela Anderson και την αναζητά μανιωδώς σε ένα μοναδικό mockymentary.

Zoolander (2001)

Ο Ben Stiller σε ρόλο μοντέλου, χαρίζει ατελείωτες στιγμές γέλιου με τις μοναδικές πόζες που παίρνει στην ταινία. Μαζί του ο Owen Wilson και ο Will Ferell που ενσαρκώνει έναν «κακό» σχεδιαστή μόδας.

Hangover (2009)

Η ιστορία τριών φίλων που ξυπνούν στο Λας Βέγκας είναι γεμάτη ξεκαρδιστικές περιπέτειες, όταν ανακαλύπτουν ότι δεν θυμούνται τίποτα από την προηγούμενη νύχτα. Οι Bradley Cooper, Ed Helms και Zach Galifianakis αναζητούν τον χαμένο τους φίλο τους μετά από ένα ξέφρενο bachelor party.

The 40 Year Old Virgin (2005)

Έχει φτάσει τα 40 αλλά δεν έχει πάει ποτέ του με γυναίκα. Έτσι, οι φίλοι του αναλαμβάνουν ένα δύσκολο έργο και τον προξενεύουν σε μία χωρισμένη μητέρα….

Superbad (2007)

Δύο φίλοι, o Σεθ κι ο Έβαν, αναλαμβάνουν να βρουν ποτά για ένα μεγάλο πάρτι και μπλέκουν σε μία ξεκαρδιστική περιπέτεια.

Wedding Crashers (2005)

Δύο τριαντάρηδες, του οποίους υποδύονται οι Owen Wilson και Vince Vaughn, πάνε απρόσκλητοι σε γάμους και αναζητούν όμορφες συντρόφους. Τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή όταν φλερτάρουν με τις κόρες ενός πολιτικού, οι οποίες τους προσκαλούν στο εξοχικό τους.

The Big Lebowski (1998)

Ο Λεμπόφσκι είναι ένας άνεργος χίπης που παρακολουθεί με τον φίλο του ένα τουρνουά μπόουλινγκ. Στα διαλείμματα προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση μίας απαγωγής…

American Pie (1999)

Τέσσερις συμμαθητές βάζουν στοίχημα να χάσουν την παρθενιά τους μέχρι το χορό των τελειοφοίτων.

Mean Girls (2004)

H Κάντι αλλάζει σχολείο και έρχεται αντιμέτωπη με την πιο όμορφη και δημοφιλή μαθήτρια, καθώς ερωτεύεται τον φίλο της…

Napoleon Dynamite (2004)

Αποτελεί μία ιδιαίτερη κωμωδία με cult χαρακτήρα που κατάφερε να κερδίσει το κοινό με την ιστορία ενός έφηβου, παρουσιάζοντας μία συναρπαστική κολεγιακή ιστορία.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!