tromaktiko: To… «gay παρελθόν» του «Φραουλίτσα» που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

To… «gay παρελθόν» του «Φραουλίτσα» που κάνει το γύρο του διαδικτύου!



To… gay παρελθόν του «Φραουλίτσα»! Ο Νικόλας Αγόρου υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης καμπάνιας του XLSIOR Mykonos για το 2014...
Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά gay φεστιβάλ παγκοσμίως, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο κοσμοπολίτικο νησί, μόνο που- όμως μπορείτε να δείτε- τότε ο «μαχητής» του «Survivor 2» είχε λιγότερα τατουάζ- δεν είχε καν τη φράουλα, το σήμα κατατεθέν του στο λαιμό-, αλλά διέθετε το ίδιο ωραίο σμιλεμένο κορμί!

Σύμφωνα με την Espresso, o γοητευτικός Νικόλας, είχε ποζάρει ως μοντέλο με μαγιό για τις ανάγκες των πόστερ του φεστιβάλ που «ταξίδεψαν» μέσω διαδικτύου σε όλο τον πλανήτη και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από… δελεαστικό. Τα κίνητρα του να συμμετάσχει με αυτόν τον τρόπο στο gay φέστιβαλ ήταν καθαρά επαγγελματικά, αφού ως γνωστόν,ο νεαρός… survivor εργαζόταν και ως μοντέλο πριν μπει στο παιχνίδι.

Αυτοί είναι οι 6 παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή! Οι ακυρώσεις και η αντικατάσταση…
Άλλωστε, σε τέτοιες οργανώσεις είθισται να επιλέγονται καλογυμνασμένα μοντέλα για promotion. Και δεν επιλέχτηκε τυχαία, καθώς ο όμορφος του reeality επιβίωσης με το στιλ «κακού παιδιού», που κάνει θραύση στο γυναικείο τηλεοπτικό κοινό, έχει μεγάλη πέραση και στην gay κοινότητα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!