tromaktiko: Το 1975, έκλεγε όταν τον άφησε η νοσοκόμα του. 40 χρόνια αργότερα, δείτε τι έγινε... [video]

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Το 1975, έκλεγε όταν τον άφησε η νοσοκόμα του. 40 χρόνια αργότερα, δείτε τι έγινε... [video]



Το 1975, ο Gary Bentley, από την πόλη Killen, της Αλαμπάμα, έκανε...
εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Παρόλο που εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη και τραυματική για αυτόν, εκείνος όμως θυμάται μόνο μια συγκεκριμένη γυναίκα: τη νοσοκόμα Kathy.

Η Kathy ενδιαφέρθηκε περισσότερο από μια απλή νοσοκόμα, αφού αντιλήφθηκε ότι τα προβλήματα που τον βασάνιζαν δεν ήταν μόνο υγείας, αλλά και ψυχολογικά.

Ο ίδιος και τα 6 αδέρφια του βρίσκονταν εντός του συστήματος ανάδοχου γονέα, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον αλκοολικό πατέρα που τους χτυπούσε.

«Ήταν τόσο γλυκιά μαζί μου, όταν εκείνη την περίοδο της ζωής μου χρειαζόμουν απελπισμένα κάποιον να μου δείξει ότι είναι δίπλα μου και νοιάζεται για μένα», είπε ο ίδιος.

Συνήθως, οι νοσοκόμες ζουν στη σκιά των γιατρών. Αυτή η ιστορία όμως δείχνει πόσο μπορούν να επηρεάσουν έναν ασθενή. Ο Gary ποτέ δεν ξέχασε τη νοσοκόμα Kathy, ενώ κράτησε τη μοναδική φωτογραφία που είχε από εκείνην για 40 χρόνια! Η στιγμή του αποχωρισμού, όταν η Kathy μεταφέρθηκε σε άλλο όροφο, ήταν δύσκολη, καθώς ο μικρός Gary δεν σταματούσε να κλαίει.

Ήθελε να επισκεφτεί τη νοσοκόμα, αλλά δεν τον άφηναν. Ό,τι είχε ήταν αυτή η φωτογραφία. Όταν εκείνος και η γυναίκα του Gwen ανέβασαν αυτή τη φωτογραφία στο Facebook, η καλοσύνη κάποιων αγνώστων είχε ως αποτέλεσμα να ξαναβρει την Kathy!

Διαβάστε την υπόλοιπη ιστορία!

Ο Gary Bentley είχε γεννηθεί με πολλές επιπλοκές στην υγεία του.Το 1973, έκανε μια εγχείριση ανοιχτής καρδιάς για να διορθώσουν μια τρύπα στην αριστερή του κοιλία.

Όμως, αυτή δεν ήταν η μοναδική «τρύπα» στη ζωή του Gary. Εκείνος και τα 6 αδέρφια του ζούσαν με τον αλκοολικό και βίαιο πατέρα τους, ενώ στη συνέχεια μπήκαν στο σύστημα ανάδοχου γονέα.


Το 1975 τελικά, αποδείχτηκε ότι ο Gary θα χρειαζόταν και άλλη εγχείριση στην καρδιά του.

«Αν παρατηρήσετε το πρόσωπό του, μπορείτε να δείτε την στεναχώρια και την απόγνωση αυτού του μικρού αγοριού», λέει η γυναίκα του Gwen. «Αυτό το μικρό αγόρι είχε βιώσει τόσα χτυπήματα ζωής (και κυριολεκτικά χτυπήματα), αλλά ήταν τόσο έξυπνο, ώστε να το γνωρίζει και ο ίδιος».

Ψάχνοντας παλιά αντικείμενα στη σοφίτα, το ζευγάρι βρήκε παλιές φωτογραφίες του Gary με την Kathy, την νοσοκόμα που του πρόσφερε απλόχερα τόση καλοσύνη, τη στιγμή που το χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ.

«Είναι απίστευτο πώς μια παλιά φωτογραφία άντεξε μετά από τρία διαφορετικά σπίτια αναδόχων και μια φωτιά!», είπε ο Gary.



Ο Gary δεν ξέχασε ποτέ τη νοσοκόμα Kathy, παρόλο που ήταν μόλις 10 ετών όταν τη γνώρισε.

«Για κάποιο λόγο ήταν τόσο γλυκιά και καλή μαζί μου και ανυπομονούσα την επίσκεψή της κάθε μέρα!, είπε. «Όταν τη μετακίνησαν σε άλλο όροφο, ποπο, πόσο έκλαψα».

«Θα “θελα απλά να της πω Ευχαριστώ», είπε ο Gary. «Η πράξη σου ήταν τόσο αληθινή και γεμάτη καλοσύνη. Δεν την ξέχασα και δεν θα την ξεχάσω ποτέ.»

Ο Gary ανέβασε τη φωτογραφία του με την Kathy στο Facebook και οι θεοί των social media μπόρεσαν να την εντοπίσουν!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!