tromaktiko: Σαρωτική η Σενεγάλη νίκησε την Πολωνία

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Σαρωτική η Σενεγάλη νίκησε την Πολωνία



Το καλό θέαμα συνεχίστηκε σήμερα και στον δεύτερο κατά σειρά αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου...
Πολωνία και Σενεγάλη έπαιξαν εκπληκτικά. Γρήγορος ρυθμός, ταχύτατες μεταβιβάσεις πολλά τρεξίματα, μετατροπές προπονητικών συστημάτων, ήταν από τα κύρια χαρακτηριστικά του απογευματινού παιχνιδιού. Το σκορ έληξε 1-2 ( Κρικόβιακ 86' - Τσιόνεκ 37' αυτ./Νιάνγκ 60') υπέρ των Σενεγαλέζων.

Επιτέλους μία αφρικανική ομάδα με ζωντάνια, συγκεντρωμένη στο πλάνο του προπονητή και με παίκτες γοργοπόδαρους στην κυριολεξία. Η Σενεγάλη μετά από 16 χρόνια έφτιαξε μία ομάδα αρκετά ανταγωνιστική και μεγάλο μερίδιο ευθύνης πέραν του καλού υλικού, έχει ο προπονητής της Αλιού Σισέ, όπου παρέταξε ένα σχήμα 4-4-1-1.


Μας άρεσε πολύ στη σημερινή αναμέτρηση το σύνολο της Σενεγάλης, έβγαινε πρώτη στις μπάλες, άπλωνε ωραία το παιχνίδι, είχε ομαδικό πνεύμα και γενικά παρουσίασε μία καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά τους Πολωνούς, παίξανε και αυτοί εξίσου καλά αλλά πληρώσανε τα λάθη τους στην αμυντική λειτουργία. Ο κόουτς κατέβασε την ομάδα με το κλασσικό 4-2-3-1 και στο δεύτερο ημίχρονο το άλλαξε σε 3-5-2, που βρήκε την πανάκεια σταδιακά ως προς την καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο η ομάδα του κατέρρευσε, μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της Σενεγάλης.


Μας έκανε τρομερή εντύπωση ο 20χρονος ακραίος χαφ της Σενεγάλης Ισμαϊλά Σαρ, ένας ποδοσφαιριστής πραγματική βολίδα.... γερό πνευμόνι, με αστείρευτα σπριντ, πολύ καλή πάσα και εξίσου καλός ανασταλτικά. Είναι βέβαιο, ότι αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό στους επόμενους αγώνες, θα πάρει μεταγραφή σε πολύ μεγάλο σύλλογο - οι άνθρωποι της Ρεν τρίβουν τα χέρια τους από νωρίς.

Επιμέλεια: Tommy T.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!