tromaktiko: Εξωφρενικές αποκαλύψεις για την "προσωπική" ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ - Η νύχτα που θυμούνται και οι υπηρέτες!

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Εξωφρενικές αποκαλύψεις για την "προσωπική" ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ - Η νύχτα που θυμούνται και οι υπηρέτες!



Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το προκλητικό βιβλίο της...
Colin Campbell για τη βασίλισσα Ελισάβετ και την ερ ωτική της ζωή με τον πρίγκιπα Φίλιππο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Colin Campbell απασχολεί με την ενασχόλησή της με τη βασιλική οικογένεια. Είχε μιλήσει για τις διατροφικές διαταραχές της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τώρα καταπιάνεται με τη βασίλισσα Ελισάβετ και την εpωτική της ζωή.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας υπερασπίζονται τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο τη στιγμή που η συγγραφέας κάνει εξωφρενικές αποκαλύψεις για τη σε ξουαλική τους ζωή στο βιβλίο «Ο γάμος της βασίλισσας Ελισάβετ».

Μετά και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι I’m a Celebrity, η Lady Colin Campbell έγραψε ένα συγκλονιστικό βιβλίο που προσφέρει ματιά από την κλειδαρότρυπα στην κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου.

Υποστηρίζει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μια υγιή σε ξουαλική ζωή και πως ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι μάστερ του φλερτ. Οι αποκαλύψεις της χαρακτηρίζονται κατασκευασμένες και απαράδεκτες.

«Οποιοσδήποτε μπορεί να υποστηρίξει τέτοια πράγματα. Μπορείς να είσαι αληθινός και αξιόπιστος μάρτυρας της ιστορίας μόνο αν είσαι εκεί. Η Lady Colin Campbell δεν ήταν τίποτα από αυτά τα πράγματα. Γράφει για τη βασίλισσα Ελισάβετ την οποία δεν γνωρίζει. Γράφει για κάποιον που δεν βρίσκεται κοντά του. Στάθηκα στο πλευρό της και έζησα μαζί της για 11 χρόνια και μπορώ να σας πω ποια είναι η βασίλισσα Ελισάβετ. Είναι καλή, ευγενική Χριστιανή και δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα για αυτή. Κέρδισε τον σεβασμό μας ως έθνος και δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα» δήλωσε στη Mirror ο πρώην μπάτλερ της βασιλικής οικογένειας Paul Burrell.

Τη στάση του υπερασπίστηκε και η πρώην ανταποκρίτρια για τη βασιλική οικογένεια Jennie Bond. «Δεν βλέπω την ανάγκη να συζητιέται η ερ ωτική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ και ο γάμος της. Είναι δυσάρεστο, περιττό και κακό».

Αξέχαστη πρώτη νύχτα γάμου για βασίλισσα Ελισάβετ – πρίγκιπα Φίλιππο
Η Lady Colin Campbell, πρώην σύζυγος του γιου του δούκα του Argyll, Lord Colin Campbell, γράφει και την πρώτη νύχτα γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Αφήνει υπόνοιες πως πέρασαν μια νύχτα που θα θυμούνται για πάντα γιατί ακόμα και οι υπηρέτες το συζητούσαν.

Υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας Φίλιππας είναι γυναικάς. «Από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα έχει περιπλανηθεί με ελκυστικές, κατά προτίμηση λατρευτές γυναίκες. Είναι ανυπόμονος, είναι αξιωματικός του Ναυτικού».

Ισχυρίστηκε ωστόσο ότι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα είπε μια φορά πως ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε μια σχέση για να νευριάσει την αδερφή της. «Λατρεύει τη συντροφιά όμορφων γυναικών. Του αρέσει πολύ να φλερτάρει. Δεν ξέρω κανένα όμορφο κορίτσι που να μην έχει φλερτάρει. Φλέρταρε και με μένα πριν. Ποτέ δεν είπε κάτι δυσάρεστο, απλά φλερτάρει. Τα πράγματα που λέει είναι «είσαι πολύ όμορφη σήμερα», αλλά είναι φλερτ.

«Τη βασίλισσα Ελισάβετ δεν την ένοιαζε καθόλου. Του έδωσε το δικαίωμα να έχει Cavalier Servente. Δηλαδή του επέτρεπε να έχει φιλίες με γυναίκες που είναι πολύ κοντά. Για τον πρίγκιπα Φίλιππο ήταν τα παιχνίδια του. Μάλιστα τις καλούσε να κάνουν πράγματα μαζί. Είναι ένας εποικοδομητικός τρόπος να τον κρατά απασχολημένο και ευχαριστημένο».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!