tromaktiko: Ανατριχιαστικό βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Ανατριχιαστικό βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία



Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις τελευταίες στιγμές της 21χρονης Nong Gift που βρήκε φριχτό θάνατο...
Τη βίασαν ομαδικά 4 άντρες και τη χτύπησαν μέχρι θανάτου. Στα πλάνα φαίνονται οι τέσσερις άντρες να απομακρύνουν μια μεθυσμένη και ναρκωμένη κοπέλα στα χέρια από το μπαρ. Λίγο αργότερα τη βίασαν ομαδικά και τη σκότωσαν.

Η Nong Gift παρακολουθούσε τον τελικό του Champions League με φίλους το περασμένο Σάββατο στο Chanthaburi της Ταϊλάνδης. Η 21χρονη λιποθύμησε στο μπαρ όπου οι συγγενείς της υποστηρίζουν πως τη νάρκωσαν.

Άγρια δολοφονία μετά τον ομαδικό βιασμό
Ήταν γύρω στις 2 το ξημέρωμα που την έβγαλαν από το νυχτερινό κέντρο τέσσερις άντρες και την έβαλαν σε ένα βανάκι λέγοντας ότι θα τη γυρίσουν σπίτι. Ανάμεσά τους και ένας που τη γνώριζε.

Αφού την πήγαν σε απομονωμένο χωράφι, τη βίασαν επανειλημμένα και τη χτύπησαν μέχρι θανάτου. Οι δράστες Nattaphong Saenkraud, Patti Boonthal, Panya Chan Somdee και Suitsit Jaechim ομολόγησαν την ενοχή τους στην αστυνομία.


Τα πλάνα δείχνουν τους τέσσερις άντρες τη στιγμή που μεταφέρουν τη Nong έξω από το μπαρ και τη βάζουν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού με τη βοήθεια μιας φίλης της που πίστεψε ότι θα τη γυρίσουν σπίτι.

«Το θύμα βρέθηκε νεκρό την ίδια νύχτα. Τέσσερις άντρες συνελήφθησαν και ομολόγησαν τον ρόλο τους στο άγριο έγκλημα. Βιάστηκε ομαδικά και τη χτύπησαν μέχρι θανάτου» υπογράμμισε ο αρχηγός της αστυνομίας.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!