tromaktiko: Με επτά ομάδες θα μιλήσει ο Λεμπρόν για το μέλλον του

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Με επτά ομάδες θα μιλήσει ο Λεμπρόν για το μέλλον του



Πολλές είναι οι φήμες σχετικά με το αγωνιστικό μέλλον του ΛεΜπρόν Τζέιμς...
αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σειράς των τελικών στο ΝΒΑ, όπου οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πανηγύρισαν τον τίτλο, για δεύτερη στη σειρά χρονιά, τρίτη τα τέσσερα τελευταία χρόνια και έκτη συνολικά, με σκορ 4-0!

Μετά από τέσσερις σεζόν με την ομάδα του Κλίβελαντ, όπου ήταν επτά χρόνια νωρίτερα στο ξεκίνημα της καριέρα του, ο «Βασιλιάς» έχει την πλήρη εξουσία ν’ αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό όμιλο, «ESPN», ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ αναμένεται να μιλήσει με επτά (!) ομάδες το φετινό καλοκαίρι, προτού αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.

Ο ΛεΜπρόν θα μείνει ελεύθερος την 1η Ιουλίου και όλοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θέλουν να τον προσεγγίσουν. Έτσι, δεν είναι λίγες οι ομάδες που αναμένεται να έχουν συνάντηση μαζί του, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να προσπαθήσουν να τον πείσουν να αλλάξει φανέλα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μπόστον Σέλτικς, Φιλαδέλφεια 76ers, Λος Άντζελες Λέικερς, Χιούστον Ρόκετς και Μαϊάμι Χιτ είναι οι επτά ομάδες, με τις οποίες ο Λεμπρόν θα κάνει συζητήσεις.

Να σημειωθεί πως η εφημερίδα «New York Times» βάζει στο παιχνίδι και τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τον τεχνικό τους, Γκρεγκ Πόποβιτς να έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Λεμπρόν, προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα του Τέξας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!