tromaktiko: Μαρμάρι - Μια αμμουδιά της Πελοποννήσου, κρυμμένη ανάμεσα σε γυμνούς λόφους

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Μαρμάρι - Μια αμμουδιά της Πελοποννήσου, κρυμμένη ανάμεσα σε γυμνούς λόφους



Απλώνεται μπροστά σου ένα εξωτικό τοπίο απίστευτης άγριας ομορφιάς στο οποίο «χάνεσαι» για ώρες...

Η παραλία Μαρμάρι είναι για πολλούς η καλύτερη αμμουδερή παραλία της Μάνης. Μία αμμουδιά – έκπληξη, κρυμμένη ανάμεσα στους γυμνούς λόφους στον δρόμο από τη Βάθεια προς το Ταίναρο, στη νοτιοδυτική μύτη της χερσονήσου της Μάνης, αρκετά δημοφιλής σε Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Αξίζει τον κόπο να την επισκεφτείτε και να δείτε τον συνδυασμό πέτρας και θάλασσας που χαρακτηρίζει την Μάνη στην πιο επιβλητική του μορφή.

Είναι ρηχή αλλά πάντα με εντυπωσιακά κύματα α λα Καλιφόρνια. Γενικά το Μαρμάρι δε γίνεται να μη γοητεύσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη καθώς απλώνεται μπροστά του ένα εξωτικό, τοπίο απίστευτης άγριας ομορφιάς στο οποίο «χάνεσαι» για ώρες.

Αν επιθυμείτε περισσότερη απομόνωση -αν και οι λουόμενοι προτιμούν τις ξαπλώστρες, οπότε αν πάτε μόλις 10 μέτρα πιο δεξιά στην παραλία θα είστε ουσιαστικά μόνοι σας- ακριβώς δίπλα από την κεντρική παραλία υπάρχει μία μικρότερη, με σχετικά εύκολη πρόσβαση από το χωριό (10 λεπτά περπάτημα από το ύψωμα).

Ο Ανδρέας Γ. Μίντζας (mintzasview), που βρέθηκε σε αυτήν την παραλία, πέταξε το drone του ψηλά και τράβηξε μερικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν την ομορφιά του τοπίου.






     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!