tromaktiko: Ήρθε το πορτοφόλι - power bank που προστατεύει τις ανέπαφες κάρτες σας. Μοναδική προσφορά μόνο για τους αναγνώστες μας!

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ήρθε το πορτοφόλι - power bank που προστατεύει τις ανέπαφες κάρτες σας. Μοναδική προσφορά μόνο για τους αναγνώστες μας!



Οι ανέπαφες κάρτες είναι πρακτικές και εύκολες στη χρήση, γνωρίζετε όμως ότι οποιοσδήποτε με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να κλέψει όλα τα στοιχεία της κάρτας σας χωρίς καν να σας αγγίξει;...
Νιώθετε ασφαλείς στα μέσα μαζικής μεταφοράς μόνο και μόνο επειδή προσέχετε την τσάντα σας; Δυστυχώς η τεχνολογία κάνει άλματα... και για τους ληστές!
Λόγω του ενσωματωμένου RFID τσιπ μπορούν εύκολα να «διαβάσουν» την κάρτα σας και να αποσπάσουν τα στοιχεία της χωρίς καν να σας ακουμπήσουν! Εσείς κυκλοφορείτε ακόμα ανέμελοι; 

Ήρθε το πορτοφόλι επανάσταση που μπλοκάρει κάθε παραβίαση και κάνει πάταγο παγκοσμίως. Είναι η λύση για 100% προστασία από κάθε προσπάθεια υποκλοπής των στοιχείων σας και λέγεται Lifestyle Wallet. Και όχι μόνο αυτό! 

Ταυτόχρονα διασφαλίζει ότι δε θα μείνετε ποτέ από μπαταρία στο κινητό ή το tablet, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο power bank! Με μοντέρνο σχεδιασμό και σκληρό περίβλημα ώστε να μην τσακίζουν οι κάρτες σας, είναι ένα απαραίτητο gadget για όλους. 



Το βρήκαμε στο starkstores.gr και εξασφαλίσαμε ειδική προσφορά μόνο για τους αναγνώστες μας: 

Δείτε την ειδική προσφορά αποκλειστικά για τους αναγνώστες του tromaktiko: 1+1 ΔΩΡΟ - μόνο με 19,90€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!