tromaktiko: Το απόλυτο trend στα μαλλιά για το καλοκαίρι

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Το απόλυτο trend στα μαλλιά για το καλοκαίρι



Καθώς διανύουμε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού, οι περισσότερες από εμάς έχουμε αρχίσει να... ονειρευόμαστε τις διακοπές μας και να προετοιμαζόμαστε για αυτές. Η ανανέωση των μαλλιών μας πριν αναχωρίσουμε για τον προορισμό των διακοπών μας είναι μία από τις προτεραιότητές μας. Ωστόσο, πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας, πρέπει να διαβάσετε τις παρακάτω γραμμές.

Το απόλυτο trend του καλοκαιριού για τα μαλλιά μας δεν είναι άλλο από... τις μπούκλες. Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφουμε στη δεκαετία του '90, καθώς τα σγουρά μαλλιά έχουν την τιμητική τους. Η συγκεκριμένη τάση μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι πρόκειται για ένα εύκολο, γρήγορο χτένισμα που ταιριάζει αφενός σε όλες τις γυναίκες και αφετέρου σε όλους τους τύπους τρίχας.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό αυτού του hair trend είναι ότι μπορούμε να επιλέξουμε το μέγεθος της μπούκλαςπου μας αρέσει περισσότερο και να τις προσαρμόσουμε ανάλογα με το προσωπικό μας γούστο και φυσικά στιλ. Οι hair stylists του εξωτερικού χρησιμοποιούν λακ ή αφρό μαλλιών ώστε το αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Όταν, λοιπόν, θέλετε να απογειώσετε το look σας, αυτή η λύση είναι η πλέον κατάλληλη. Ακόμα τα σγουρά μαλλιά μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες είτε σε κάποια επίσημη πρόσκληση είτε σε μια καλοκαιρινή χαλαρή βραδιά.Συνδυάστε αυτό το hair look με ένα έντονο κραγιόν και κλέψτε τις εντυπώσεις.





     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!