tromaktiko: Κάψτε θερμίδες στην παραλία με διασκεδαστικούς τρόπους

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Κάψτε θερμίδες στην παραλία με διασκεδαστικούς τρόπους



Εκτός απο τα υγιεινά σνακ με πολλά φρούτα που θα πακετάρετε...
για την παραλία, φροντίστε να κάνετε και κάτι από τα παρακάτω, για να... χτίζετε κορμί όλο το καλοκαίρι.

Παίξτε beach volley
Το απόλυτο άθλημα του καλοκαιριού συνδυάζει την παραλία με την ενδυνάμωση σε πόδια, ώμους και κορμό. Το ότι παίζεται στην άμμο, αυξάνει κατά πολύ τον αριθμό των θερμίδων που καίτε, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και τις 400 ανά ώρα.

Δοκιμάστε τις ρακέτες
Για τους υπόλοιπους μπορεί να είναι ενοχλητικές, για εσάς, όμως, είναι ένας τρόπος να διασκεδάσετε και να κάψετε θερμίδες, δυναμώνοντας τα χέρια σας με όλα τα forehand και backhand. Κάντε την καλύτερη αεροβική άσκηση, τρέχοντας πάνω-κάτω στην άμμο, ακόμα και αν απλά κυνηγάτε τη μπάλα. Όσο για τις θερμίδες που καίτε, μπορεί να φτάνουν και τις 500 την ώρα.
Πετάξτε frisbee
Ο ιπτάμενος δίσκος του Frisbee, είναι ένα χαλαρό παιχνίδι που κάνει καλό στη φυσική σας κατάσταση. Κι αν το πάρετε σοβαρά, τότε οι θερμίδες που θα κάψετε μέσα σε –μόνο- μισή ώρα παιχνδιού θα φτάσουν και θα ξεπεράσουν τις 300!

Κάντε κουπί
Είτε στο σκαφάκι του καγιάκ, είτε όρθιοι στη σανίδα, κάνετε κουπί και θα αντιληφθείτε από την πρώτη κιόλας μέρα τα οφέλη αυτής της άσκησης. Ενδυναμώνετε τους δικέφαλους, τους τρικέφαλους, τους μυς της πλάτης και του κορμού και μόλις κουραστείτε ρίχνετε και μια βουτιά, αφού η θάλασσα θα είναι ακριβώς... από κάτω σας.
Κολυμπήστε
Δε χρειάζεται να κάνετε πρωταθλητισμό για να κάψετε θερμίδες και να επωφεληθείτε από αυτή τη θαλάσσια αεροβική άσκηση. Το καλύτερο δε, είναι ότι δεν ιδρώνετε, ακόμη κι αν έχει καύσωνα και οι θερμίδες που αποχαιρετάτε, μπορεί να φτάνουν και τις 400 σε μισή ώρα, ανάλογα πάντα με την ένταση και τον ρυθμό.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!