tromaktiko: Κύλησε ξανά στα ναρκωτικά η Ντέμι Λοβάτο – Εισήχθη σε κλινική

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Κύλησε ξανά στα ναρκωτικά η Ντέμι Λοβάτο – Εισήχθη σε κλινική



Πριν από 3-4 χρόνια, η Ντέμι Λοβάτο πέρασε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της λόγω των...
παραπάνω κιλών στο σώμα της. Οι γιατροί της διέγνωσαν βουλίμια. Πάλεψε αρκετά, κατάφερε να χάσει τα κιλά και να γίνει μια μεγάλη ποπστάρ. Όμως οι δαίμονες του παρελθόντος της εμφανίστηκαν ξανά και με πολύ σκληρό τρόπο.

Η 25χρονη τραγουδίστρια έκανε χρήση υπερβολικής δόσης ναρκωτικών με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητη και να την μεταφέρουν σε κλινική του Λος Άντζελες. Μάλιστα, η κλινική παραμένει υπό αυστηρή επιτήρηση από τη στιγμή της εισαγωγής, με φύλακες να βρίσκονται έξω από το δωμάτιο της Λοβάτο και τη μητέρα της να ελέγχει ποιος πλησιάζει.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες, το βράδυ της Τρίτης δέχθηκαν μια κλήση. Ήταν ένας φίλος της Ντέμι Λοβάτο που την βρήκε αναίσθητη. Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο την είχε επαναφέρει. Η οικογένεια της έβγαλε μια μικρή ανακοίνωση λέγοντας ότι ορισμένες πληροφορίες δεν είναι αληθείς, αλλά η αλήθεια είναι πως η νεαρή κύλησε ξανά.

Η ψυχολογία της φαίνεται πως δεν επανήλθε ποτέ σε απόλυτα καλή κατάσταση. Η Ντέμι Λοβάτο είχε δηλώσει και σε ένα μίνι ντοκιμαντέρ για το τελευταίο της άλμπουμ ότι έχει τάσεις αυτοκαταστροφής, πάσχει από κατάθλιψη, βουλιμία και είναι εξαρτημένη από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!