tromaktiko: Το "Μερκελόπαιδο" ξελασπώνει την Μαμά!

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Το "Μερκελόπαιδο" ξελασπώνει την Μαμά!



Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Ο Εθνικός μας Πινόκιο αφού έσκισε τα μνημόνια, ανέβασε τον κατώτατο μισθό και έδωσε την... 13η σύνταξη στους συνταξιούχους (στον ύπνο του) τώρα ...ξεπουλάει και την Μακεδονία στους ΣλαβοΑλβανούς γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την άρνηση της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού την οποία με απύθμενο θράσος χαρακτηρίζει ετερόκλητο όχλο, ακροδεξιό, Χρυσαυγήτες, Φασίστες κ.α.

Όμως κάθε μέρα με τα λόγια και τις πράξεις αυτού και της παρέας του αποδεικνύειται περίτρανα όπως είπε ο Μίκης Θεοδωράκης ότι όλοι τους είναι "Αριστερόστροφοι Φασίστες".

Από γιαλαντζί ψευτοεπαναστάτης και δήθεν πολέμιος των τραπεζιτών και των τοκογλύφων προκειμένου να παραμείνει στην Πρωθυπουργική καρέκλα κατάντησε υμνητής των αγορών, των οίκων αξιολόγησης και ψυχοπαίδι της κ. Μέρκελ την οποία έσπευσε να βοηθήσει στο θέμα του μεταναστευτικού.

Αντί λοιπόν να εκμεταλλευτεί την στάση της Ιταλίας η οποία έθεσε βέτο στην πρόθεση των Γερμανών να μεταβάλλουν σε χωματερή των λάθροεισβολέων τις χώρες του νότου αυτός δέχτηκε με ευχαρίστηση και χωρίς να ρωτήσει κανένα τις επιστροφές που ετοιμάζουν οι χώρες του βορρά και ειδικά η Γερμανία.

Ενώ οι πρώην Ανατολικές χώρες δεν δέχονται κανένα ψευτοπρόσφυγα εμείς που ήδη γεμίσαμε από δαύτους τώρα θα πάρουμε και τα περισσεύματα των ψευτοανθρωπιστών των Βρυξελλών.

Φίλες/οι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και φαίνεται ολοφάνερα ότι οδηγούμαστε σε εδαφικό ακρωτηριασμό και σε εσκεμμένη πληθυσμιακή αλλοίωση με αποτέλεσμα στο εγγύς μέλλον να είμαστε ξένοι στην ίδια την πατρίδα μας.

Στην πατρίδα μας όπου οι Πρωθυπουργοί τύπου Τσίπρα (άθεοι και απάτριδες) δεν θα εκλέγονται από εμάς αλλά από όλους αυτούς τους δήθεν κατατρεγμένους των 77 χώρων του κόσμου.

Υποσημείωση

Καλώ όλο τον Ελληνικό λαό να δει, να ακούσει και να κάνει πράξη το παλαιότερο κάλεσμα του κ. Πάνου Καμμένου (από το βήμα της Βουλής πριν γίνει η πατερίτσα του Τσίπρα) ο οποίος προέτρεπε τους πολίτες να κάνουν άμεσα χρήση του άρθρου 120 του Συντάγματος για να σωθεί η πατρίδα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!