tromaktiko: Η Beyoncé έφτασε στα 99 κιλά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της: «Δε βιάζομαι να αποκτήσω κοιλιακούς»

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Η Beyoncé έφτασε στα 99 κιλά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της: «Δε βιάζομαι να αποκτήσω κοιλιακούς»



H Beyoncé έχει αποκτήσει πλέον μια αρκετά στενή σχέση με την Αμερικάνικη έκδοση του...
περιοδικού Vogue αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί για αυτό.

Την τελευταία φορά που η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε βρεθεί στο εξώφυλλο του περιοδικού δεν είχε δώσει καμία συνέντευξη σε αντίθεση με το φετινό της εξώφυλλο. Η γνωστή τραγουδίστρια αφού έθεσε τους όρους της για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η φωτογράφηση, παραχώρησε και μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη.
Αναφέρθηκε μάλιστα και στα παιδιά της και στο πως αντιμετώπισε το σώμα της μετά από κάθε γέννα.

«Μετά την γέννηση του πρώτου μου παιδιού, πίστευα σε όσα έλεγε η κοινωνία για το πώς θα έπρεπε να δείχνει το σώμα μου. Πιέστηκα πάρα πολύ για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε τρεις μήνες και προγραμμάτισα μια σύντομη περιοδεία για να είμαι σίγουρη πως θα το κάνω. Κοιτάζοντας πίσω, βλέπω πως όλο αυτό ήταν τρελό. Θήλαζα ακόμη όταν εμφανίστηκα σε εκείνη τη συναυλία στο Ατλάντικ Σίτι το 2012. Μετά τα δίδυμα, άρχισα να προσεγγίζω τα πράγματα πολύ διαφορετικά» .
Δε παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της αλλά και τους κινδύνους που αντιμετώπισε μέχρι να έρθουν στη ζωή τα δίδυμα. «Είχα πρηστεί από την τοξαιμία και ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι για πάνω από ένα μήνα. Η υγεία μου και των παιδιών μου κινδύνευαν, οπότε έκανα καισαρική. Περάσαμε πολλές εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών. Ο άντρας μου ήταν στρατιώτης και τόσο υποστηρικτικός. Είμαι περήφανη που τον είδα να δυναμώνει και να εξελίσσεται ως άντρας, καλύτερος φίλος και πατέρας. Είχα μπει σε mode επιβίωσης και δεν το συνειδητοποίησα μέχρι που πέρασαν κάποιοι μήνες. Σήμερα νιώθω ταύτιση με οποιονδήποτε γονιό έχει βιώσει μια τέτοια εμπειρία». Όπως περιέγραψε, ζύγιζε σχεδόν 99 κιλά όταν υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική!

Μίλησε ακόμη και για τις αλλαγές που υπέστη το σώμα της: «Ήταν μεγάλο χειρουργείο. Μερικά από τα όργανά σου μετακινούνται προσωρινά και σε σπάνιες περιπτώσεις, αφαιρούνται προσωρινά στη διάρκεια του τοκετού. Δεν νομίζω πως το καταλαβαίνουν όλοι αυτό. Χρειάστηκα χρόνο για να αναρρώσω και όσο γινόταν αυτό άρχισα να αποδέχομαι το ότι έχω πλέον περισσότερες καμπύλες. Αποδέχθηκα αυτό που ήθελε το σώμα μου να είναι. Μετά από έξι μήνες ξεκίνησα την προετοιμασία για το Coachella. Έγινα προσωρινά βίγκαν, έκοψα τον καφέ, το αλκοόλ και όλα τα αναψυκτικά. Αλλά είχα υπομονή με τον εαυτό μου και απολάμβανα τις νέες καμπύλες μου. Το ίδιο κι ο σύζυγος και τα παιδιά μου». Τόνισε βέβαια πως δε βιάζεται να αποκτήσει και πάλι τους κοιλιακούς της καθώς απολαμβάνει το σώμα της και έχει συμφιλιωθεί πλήρως με τη νέα της εικόνα. «Μέχρι σήμερα τα χέρια, οι ώμοι, το στήθος και οι γοφοί μου είναι πιο γεμάτα. Έχω πλέον κοιλίτσα αλλά δεν βιάζομαι να την ξεφορτωθώ. Όταν είμαι έτοιμη να αποκτήσω κοιλιακούς, θα βάλω τα δυνατά μου για να το καταφέρω. Αλλά προς το παρόν νιώθω πως η κοιλιά μου κι είναι γραφτό να είμαστε μαζί» .
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!