tromaktiko: Ψηφίζουμε ως το πιο ωραίο νυφικό στυλ αυτό που θα δείτε στις φωτογραφίες

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ψηφίζουμε ως το πιο ωραίο νυφικό στυλ αυτό που θα δείτε στις φωτογραφίες



Σίγουρα το Instagram είναι ένα μέσο απ’ όπου μπορούμε να παρακολουθούμε τις τάσεις που...
επικρατούν σε όλο τον κόσμο σε τομείς όπως η μόδα, η ομορφιά, η διακόσμηση και φυσικά να παίρνουμε ιδέες.

Επίσης, μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση για το νυφικό που θέλουμε να φορέσουμε σε αυτή την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής μας, αφού όλες σχεδόν οι νύφες δεν μπορούν να αντισταθούν και να μην ανεβάσουν μία τουλάχιστον φωτογραφία τους με το νυφικό τους.

Εμείς, τις τελευταίες μέρες, ξεχωρίσαμε και “ζηλέψαμε” θα λέγαμε το νυφικό στυλ της Blanca Munoz, μιας αρχιτέκτονα και διοργανώτριας γάμων από την Iσπανία, η οποία πιστεύουμε ότι έκανε τη διαφορά, αλλά και την ανατροπή, σε ό,τι αφορά την επιλογή του νυφικού της.

Το νυφικό της σε σχέδιο του Roberto Diz, απαρτιζόταν από φούστα και μπλούζα, εξ ολοκλήρου από δαντέλα, με κοντό μανίκι και ελαφρώς ασύμμετρο τελείωμα. Το τοπ είχε λεπτομέρειες από διαφάνεια και βολάν.
Και τώρα πάμε στα αξεσουάρ, που ήταν εντελώς πρωτότυπα για νυφικό. Η νύφη είχε στη μέση της δεμένη μία δερμάτινη ζώνη, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα με ένα μεταξωτό μαντήλι με κλασικό print Hermès, που έπεφτε χαλαρά στους ώμους.

Από πάνω φορούσε λευκό καπέλο σε στιλ fedora και το πρόσωπό της πλαισίωναν ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια σε χρυσούς τόνους.

Τέλος, στον κολλαριστό γιακά του νυφικού της υπήρχαν σεταρισμένες εντυπωσιακές vintage καρφίτσες.



Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!