tromaktiko: Τρίγωνο των Βερμούδων: Κυνηγός θησαυρών υποστηρίζει ότι βρήκε διαστημόπλοιο ενώ Έψαχνε για Ναυάγια

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Τρίγωνο των Βερμούδων: Κυνηγός θησαυρών υποστηρίζει ότι βρήκε διαστημόπλοιο ενώ Έψαχνε για Ναυάγια



Κυνηγός θησαυρών έκανε μια σπουδαία ανακάλυψη στα βάθη του Τριγώνου των Βερμούδων, όπου υποστηρίζει...
ότι βρήκε αποδείξεις πως εξωγήινοι προσγειώθηκαν στη Γη.

Ο Darrell Miklos, με τη βοήθεια απόρρητων χαρτών που σχεδίασε ο πρώην αστροναύτης της NASA και φίλος του, Gordon Cooper, επιχειρεί τα τελευταία χρόνια να «φέρει στο φως» διάσημα ναυάγια.

Κατά τη διάρκεια, ωστόσο, μιας τέτοιας αναζήτησης, ο εξερευνητής «σκόνταψε» πάνω σε ένα τεράστιο αντικείμενο, που θεωρεί ότι μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει το ανθρώπινο ον τη θέση του στο Σύμπαν μια για πάντα.
Το τεράστιο αυτό βυθισμένο «διαστημόπλοιο» καλύπτεται από 15 ασυνήθιστες «προεξοχές», τις οποίες ο Darrell αναφέρει πως «δεν μοιάζουν με τίποτε από όσα έχει δει μέχρι σήμερα».

Ο Darrell θα παρουσιάσει το «εξωγήινο» εύρημά του στην εκπομπή «Cooper’s Treasure» του Discovery Channel.

Τα μυστηριώδη αντικείμενα βρέθηκαν στο βυθό του Ατλαντικού Ωκεανού κοντά στις Μπαχάμες, εντός του λεγομένου «Τριγώνου των Βερμούδων» ή «Τριγώνου του Διαβόλου», στον περίφημο υδάτινο τάφο των 1,3 εκατομμυρίων χιλιομέτρων, όπου έχουν χαθεί σκάφη και αεροπλάνα υπό μυστηριώδεις συνθήκες δίνοντας τροφή σε θεωρίες για εξωγήινους, παραφυσικά φαινόμενα κ.α.

Ο εξερευνητής «‘έπεσε» πάνω στο τεράστιο αντικείμενο, στην προσπάθειά του να βρει το ναυάγιο του στόλου του γνωστού βρετανού κουρσάρου και θαλασσοπόρου σερ Φράνσις Ντρέικ.
Με τη χρήση των χαρτών του αστροναύτη Cooper που σχεδίασε τη δεκαετία του 1960 και έδωσε στον Darrell το 2004, πριν τον θάνατό του σε ηλικία 77 ετών, ο Darrell εντόπισε πάνω από 100 μαγνητικές «ανωμαλίες» στην ευρύτερη υδάτινη περιοχή της Καραϊβικής.

Στον πρώτο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Cooper’s Treasure» ο Darrell κι η ομάδα του χρησιμοποίησαν τους χάρτες για να εντοπίσουν μια παλιά άγκυρα, που πιστεύεται ότι ανήκε σε κάποιο από τα πλοία του στολίσκου του Χριστόφορου Κολόμβου. Οι χάρτες του Cooper οδήγησαν τον Darrell και στον εντοπισμό κι άλλων σημαντικών ναυαγίων στην Καραϊβική.


Αναφορικά με την τελευταία του ανακάλυψη, ο Darrell δήλωσε πώς «προσπαθούσα να εντοπίσω αντικείμενα από κάποιο ναυάγιο βάσει των «ανωμαλιών» που έδειχναν οι χάρτες του Cooper όταν είδα κάτι να εξέχει που με σόκαρε».
Το αντικείμενο αυτό είχε, όπως επισημαίνει, την εμφάνιση «πολεμικού πλοίου» με κάθετες πλευρές και πέντε βραχίονες να προεξέχουν σαν κανόνια και δεν έδειχνε να έχει κατασκευαστεί από ανθρώπινο χέρι, όπως συμφώνησαν κι οι συνεργάτες του που μετείχαν στην κατάδυση. Και το γεγονός ότι ήταν καλυμμένο από παχύ στρώμα κοραλλιών δείχνει ότι πρέπει να προσγειώθηκε στον πλανήτη μας πριν από εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια – αν είναι όντως εξωγήινης προέλευσης.

Ο Darrell πρόσθεσε για την ανακάλυψη ότι δεν μοιάζει με τίποτα που έχει όλα αυτά τα χρόνια- και έχει μεγάλη εμπειρία. Έχει εντοπίσει πολλούς διαφορετικούς τύπους ναυαγίων, αλλά αυτό που ανακάλυψε δε μοιάζει με τίποτα που να έχει δει.

Ο εξερευνητής από την Καλιφόρνια θα συνεχίσει να συμβουλεύεται τους χάρτες του αστροναύτη φίλου του, για να ερευνήσει περαιτέρω τον μυστηριώδη τόπο, παρά τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει να ονομάζεται ένας εξωγήινος θεωρητικός συνωμοσίας.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!