tromaktiko: Απογοήτευση από το εξώφυλλο της Ριάνα στη Vogue: Τι της κάνατε;

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Απογοήτευση από το εξώφυλλο της Ριάνα στη Vogue: Τι της κάνατε;



Η τραγουδίστρια της R&B και ποπ μουσικής, Ριάνα γράφει ιστορία, καθώς είναι η...
πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.

Η τραγουδίστρια είναι το κεντρικό πρόσωπο του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2018 της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού. Χρειάστηκαν μόλις 102 χρόνια για να αποφασίσει η βρετανική Vogue να κάνει αυτό το «τεράστιο» βήμα και αυτό οφείλεται χάρη στον Έντουαρντ Ένινφουλ, τον πρώτο μαύρο άντρα που βρίσκεται στο τιμόνι του περιοδικού.

"Είναι ένα τολμηρό icon της μουσικής βιομηχανίας και businesswoman, μια γυναίκα που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη μόδα με τη διασημότητα. Όσο haute και αν είναι το styling, όσο πειραματική και αν είναι η διάθεση, εκείνη δεν χάνεται ποτέ στην εικόνα. Είναι πάντα η Rihanna", γράφει στο editorial του τεύχους και κλείνει: "Και αυτό είναι ένα μάθημα για όλους μας. Όπως και αν επιλέξετε να ντυθείτε αυτή τη σεζόν, έχετε στο νου σας το παράδειγμα της Rihanna: να είστε ο εαυτός σας".

Φωτογραφημένη από τον Νικ Νάιτ και με τον Έντουαρντ Έινφουλ, διευθυντή του περιοδικού να έχει επιμεληθεί το styling η Ριάνα φορά μία ροζ Prada δημιουργία από τούλι, πορτοκαλί γάντια και μία περίτεχνη σύνθεση από άνθη στο κεφάλι του καλλιτέχνη Μακότο Αζούμα.

Ξεχωρίζουν τα πολύ λεπτά σε στυλ Μάρλεν Ντίτριχ φρύδια και το σκούρο σε απόχρωση βατόμουρου κραγιόν από τη δική της σειρά καλλυντικών, Fenty Beauty.

Ωστόσο, οι θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας δεν χάρηκαν πολύ με το concept της φωτογράφησης την οποία σχολιάζουν αρνητικά και αναρωτιούνται: Τι κάνατε στη Ριάνα;
Πολλοί χρήστες του instagram, σχολίασαν αρνητικά το χρώμα του προσώπου της Ριάνα το οποίο είναι πολύ πιο ανοιχτό στη φωτογράφηση από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Ειρωνικό, αν σκεφτεί κανείς ότι στο συγκεκριμένο τεύχος γράφει ιστορία ως η πρώτη μαύρη γυναίκα.
Κάποιοι άλλοι σχολίασαν αρνητικά όλο το concept της φωτογράφησης και ελπίζουν να μην φέρει στη μόδα αυτά τα τόσο λεπτά φρύδια.
Πηγή


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!