tromaktiko: Waterpolo: Μικέδης και πάλι στη Χίο!

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Waterpolo: Μικέδης και πάλι στη Χίο!



Ο Μάκης Μικέδης θα είναι ο προπονητής του ΝΟ Χίου στο πρωτάθλημα της...
Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών. Ο έμπειρος Χιώτης προπονητής θα βρεθεί και πάλι στο τιμόνι της ομάδας του νησιού στη θέση του Μιχάλη Λαζαρίδη που πλέον θα προπονεί την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής γέννημα – θρέμμα του ΝΟΧ οδήγησε πέρσι τις ομάδες παίδων και εφήβων στην κατάκτηση του χάλκινου και του ασημένιου μεταλλίου αντίστοιχα, που αποτέλεσαν μια τέλεια σεζόν αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι η ανδρική ομάδα τερμάτισε επίσης στην τρίτη θέση της Α1.

Φέτος ο Μάκης Μικέδης καλείται να διαχειριστεί τις αλλαγές στο ρόστερ με την ομάδα της Χίου να προσπαθεί να χτίσει ένα ρόστερ που θα μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστικό στις απαιτήσεις της κατηγορίας, ενώ αναμένεται και νεότεροι ηλικιακά παίκτες να πάρουν ευκαιρίες.

Η ανακοίνωση του ΝΟ Χίου

Ο Μάκης Μικέδης αναλαμβάνει την ευθύνη της ομάδας πόλο ανδρών του ΝΟ Χίου Astra Airlines για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο προπονητής που κατέκτησε δύο μετάλλια φέτος με τις ομάδες παίδων και εφήβων δήλωσε στο noxiou.grαισιόδοξος ότι “ο ΝΟΧ θα έχει και φέτος ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1”.  Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!