tromaktiko: Που θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Που θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί



Λίγες ώρες ξεκούρασης με τις οικογένειες τους θα...
περάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί το τριήμερο της Ανάστασης, με άλλους να προτιμούν το κλείνον άστυ και άλλους να επιλέγουν την επαρχία ή τον τόπο καταγωγής τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα βρίσκεται στη γενέτειρά του, την Καλαμάτα, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα παρακολουθήσει την Αναστάσιμη λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά το μεγάλο ταξίδι στη Ρωσία θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα στην Αθήνα, χωρίς να αποκλείεται κάποια μονοήμερη εξόρμηση στην Αίγινα.

Στην Πύλο και το Ναύπλιο (όπου θα κάνει και Ανάσταση) θα βρίσκεται τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Στην Αθήνα -θέλοντας και μη- θα παραμείνει ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος τελεί υπό κατ’ οίκον κράτηση, ενώ το ίδιο θα κάνει (αλλά κατ’ επιλογή) ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Αθήνα «ψηφίζει» και ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ την Κυριακή το μεσημέρι θα βρεθεί στο Πάρκο Στρατού στο Γουδί, όπου θα γίνει γιορτή για τους ανέργους, τους πολύτεκνους και τους άπορους.

Δεν έχει κλείσει το πρόγραμμά του για το Πάσχα ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αν και συνηθίζει να πηγαίνει στη Λιβαδειά σε ανάλογες αφορμές, ενώ, τέλος, στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη για τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!