tromaktiko: O απαγορευμένος έρωτας που έκλεισε δύο σπίτια στη Σαλαμίνα: Η συνάντηση του 35χρονου με τον σύζυγο της 44χρονης - Τι είχαν πει οι δυο άνδρες; [photos]

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

O απαγορευμένος έρωτας που έκλεισε δύο σπίτια στη Σαλαμίνα: Η συνάντηση του 35χρονου με τον σύζυγο της 44χρονης - Τι είχαν πει οι δυο άνδρες; [photos]



Το μοιραίο αδιέξοδο στον παράνομο δεσμό ενός ζευγαριού κρύβεται πίσω από την αδιανόητη τραγωδία που κατέστρεψε δύο οικογένειες και έκλεισε δύο σπίτια στη Σαλαμίνα...
Ένας 35χρονος βατραχάνθρωπος του Λιμενικού (ήταν παντρεμένος και περίμενε το πρώτο παιδί του σε λίγους μήνες) πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του πιστόλι τη 44χρονη οδοντοτεχνίτρια (ήταν επίσης παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων αγοριών) και έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.


Ο 35χρονος Σταμάτης Φ. και η 44χρονη Πέπη Β. (μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 10 και 8 ετών) φαίνεται πως φύλαγαν ως επτασφράγιστο μυστικό τον παράνομο δεσμό τους, ο οποίος κατά πληροφορίες κρατούσε σχεδόν τρία χρόνια. Ωστόσο κάποια στιγμή ο σύζυγος της 44χρονης κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά με τον «οικογενειακό φίλο» και όλα άλλαξαν από κει και έπειτα.


Από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν τη δολοφονία και την αυτοχειρία διαπίστωσαν ότι και κατά το παρελθόν το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να δώσει ένα τέλος σε αυτόν τον αδιέξοδο και φθοροποιό έρωτα, χωρίς όμως να το καταφέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις πριν από λίγες ημέρες ο σύζυγος της 44χρονης γυναίκας κατάλαβε το παιχνίδι που παιζόταν πίσω από την πλάτη του και την πίεσε να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Εκείνη παραδέχθηκε ότι από το 2012 διατηρούσε ερωτική σχέση με τον κοινό τους φίλο, αλλά ο σύζυγός της έδωσε τόπο στην οργή για το καλό των δύο παιδιών τους, με τον όρο να μπει αμέσως οριστικό τέλος στον δεσμό τους. Μάλιστα συναντήθηκε με τον νεαρό βατραχάνθρωπο του Λιμενικού για να συζητήσουν ήρεμα το πρόβλημα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παράνομο ζευγάρι βρέθηκε στο γκαράζ του σπιτιού του 35χρονου για να αποφασίσει το τέλος της ερωτικής σχέσης του. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και οδήγησε στην ανείπωτη τραγωδία.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!