tromaktiko: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ποδοσφαιριστής της ομάδας νέων της Παναχαϊκής περίμενε ασθενοφόρο 3.5 ώρες

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ποδοσφαιριστής της ομάδας νέων της Παναχαϊκής περίμενε ασθενοφόρο 3.5 ώρες



Ώρες αγωνίας αλλά και το ξεχαρβάλωμα του ΕΚΑΒ έζησαν σήμερα...
και για περίπου 3.5 ώρες οι ποδοσφαιριστές , προπονητές και οι συνοδοί της ομάδας νέων της Παναχαϊκής στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Αθήνα με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης και στον οποίο αρχικά δεν υπήρχε γιατρός ενώ στη συνέχεια ορίστηκε ως υπεύθυνος ένας αθλίατρος.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα που ξεκίνησε στις 12.00 το μεσημέρι,  ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Αντρέας Μαστραντωνάκης τραυματίστηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε να παρουσιάζει απώλεια μνήμης.

Λόγω του τραυματισμού η μεταφορά του νεαρού ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο κρίθηκε επιβεβλημένη. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά από τις 12.10’ που έγινε η κλήση το ασθενοφόρο μετέβη να τον παραλάβει στις 3.30 μετά το μεσημέρι, δηλαδή περίπου μετά από 3.5 ώρες.

Ο πάιχτης μεταφέρθηκε στο νοσκομείο Γ. Γεννηματάς όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει πάθει διάσειση και απώλεια μνήμης και ζητήθηκε να υπάρξει 48ωρη παρακολούθηση.

Η αποστολή της Παναχαϊκής αναχώρησε πριν από λίγο από την Αθήνα μαζί με τον παίχτη ο οποίος θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου. Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοι επέτρεψαν να ξεκινήσει ένας αγώνας νέων αρχικά χωρίς γιατρό και πολύ περισσότερο γιατί έκανε σχεδόν 3.5 ώρες το ασθενοφόρο να τον παραλάβει
Πηγή


Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Εσείς τι τύπος ατμιστή είστε;

Η «κοινωνία» των ατμιστών απαρτίζεται από διαφορετικούς ανθρώπους, οι οποίοι μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό: την αγάπη τους για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!