tromaktiko: Η προκλητική δήλωση του Τραμπ: "Αν ήμουν εγώ Πρόεδρος, θα είχε εξαφανιστεί ο Kim Jong Un..."

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η προκλητική δήλωση του Τραμπ: "Αν ήμουν εγώ Πρόεδρος, θα είχε εξαφανιστεί ο Kim Jong Un..."



«Αν ήμουν εγώ πρόεδρος (των ΗΠΑ)...
η Κίνα θα είχε "εξαφανίσει" τον Κιμ Γιονγκ Ουν», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του CBS, This Morning, ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος που έχει βάλει στόχο να καθίσει στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου, έκανε την αινιγματική δήλωσε, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, πώς θα αντιμετωπίσει, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, την πυρηνική απειλή της Βόρειας Κορέας

  Ο Τραμπ δεν διευκρίνισε, αν με τον όρο «εξαφάνιση» εννοούσε την δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά υποστήριξε ότι έχει ακούσει «πολλά φοβερά πράγματα» για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και τόνισε ότι δεν υποτιμά έναν νέο άνδρα που πήρε την εξουσία της χώρας από τον πατέρα του.

  «Εννοώ ότι αυτός είναι ένας κακός τύπος και δεν τον υποτιμώ. Κάθε νεαρός άντρας που διαδέχεται στην εξουσία τον πατέρα του, με όλους αυτούς τους στρατηγούς και πολλούς άλλους γύρω του, που εποφθαλμιούν την ίδια θέση, δεν είναι κάποιος που πρέπει κανείς να υποτιμά», δήλωσε για τον Κιμ Γιονγκ Ουν ο Ντόναλντ Τραμπ.   Ο 69χρονος Τραμπ εξήγησε την σκέψη του για εξόντωση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας από την Κίνα με έναν απλό συλλογισμό, επέμεινε ότι, αφού η Κίνα έχει επιρροή στη Βόρεια Κορέα και οι ΗΠΑ έχουν επιρροή στην Κίνα, θα είναι εύκολο για την τελευταία να «ενορχηστρώσει» την «εξαφάνιση» του Κιμ Γιονγκ Ουν. 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!