tromaktiko: Τι συμβαίνει όταν σε παίρνει τηλέφωνο αλλά δεν κάνει άλλη κίνηση;

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Τι συμβαίνει όταν σε παίρνει τηλέφωνο αλλά δεν κάνει άλλη κίνηση;



Έχουμε μιλήσει ατέλειωτες ώρες με τις φίλες μας σε πρωινούς καφέδες και βραδινά ποτά, για τις περιπτώσεις που δεν σε παίρνει τηλέφωνο,αλλά τώρα πρέπει να μιλήσουμε για... την περίπτωση που εκείνος σε παίρνει τηλέφωνο, αλλά δεν κάνει καμία άλλη κίνηση. Τι συμβαίνει;

1. Έχει άλλη σχέση

Το να σε παίρνει τηλέφωνο δείχνει σίγουρα ότι του αρέσεις. Δεν θα μετρήσουμε το πόσο, ας πάρουμε ως δεδομένο πάντως ότι τον ενδιαφέρεις. Όμως ίσως έχει άλλη σχέση, οπότε ένα τηλεφώνημα που και που τον χαλαρώνει, ευχαριστιέται που σε ακούει και δε νιώθει ότι κάνει κάτι κακό. Σ΄αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να τον ρωτήσεις ευθέως για την προσωπική του ζωή. Με ωραίο, ευγενικό τρόπο για να ξέρεις τι σου γίνεται. Μπορεί να είναι ειλικρινής και να σου πει πως έχει άλλη σχέση (ελπίζουμε τουλάχιστον να μην είναι... παντρεμένος και να την έχεις πατήσει γιατί εκεί τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα) οπότε ξέρεις πώς θα το διαχειριστείς. Μπορείς να του πεις πως προτιμάς να μην μιλάτε καθόλου μέχρι να ξεκαθαρίσει την κατάσταση κι έτσι θα δεις τελικά τι συμβαίνει.

2. Είναι κολλημένος στην πρώην του

Αυτό είναι πιο δύσκολο να το διαχειριστείς, γιατί και να τον ρωτήσεις αν έχει σχέση, θα σου πει πως δεν έχει και θα είναι και ειλικρινής. Ούτε μπορείς να του πεις να πάψει να σκέφτεται την πρώην του, ούτε τίποτα από αυτά. Σ΄αυτή την περίπτωση πρέπει να το "παίξεις" αλλιώς. Να του αφήνεις υπονοούμενα για τις εξόδους σου, που θα πας, τι θα κάνεις κλπ. μήπως φοβηθεί και σε διεκδικήσει λίγο πιο σθεναρά, ξεχνώντας πια την πρώην του.

3. Είναι ντροπαλός

Με τον χαρακτηρισμό "ντροπαλός", εννοούμε έναν άντρα που δεν έχει πολλή αυτοπεποίθηση, που ίσως φοβάται την απόρριψη, που έχει πληγωθεί στο παρελθόν. Έτσι με το να μιλάτε στο τηλέφωνο, μαθαίνει για σένα, βλέπει αν σου αρέσει, πόσο ταιριάζετε κι έτσι μειώνει την απόσταση σιγά σιγά προς την... καρδιά σου. Αν πρόκειται για μια τέτοια περίπτωση, κάποια στιγμή καλό είναι να του πεις πως το βράδυ θα βρίσκεσαι στο τάδε μπαρ με μια φίλη σου κι αν θέλει να περάσει κι εκείνος με έναν φίλο του. Στον ντροπαλό άντρα δεν πρέπει να προτείνεις ούτε μεγάλη παρέα, ούτε και να είναι μόνος του. Τουλάχιστον για την πρώτη φορά.

4. Παίζει γενικά και δεν θέλει να κάνει σχέση

Αυτό είναι μια πολύ πιθανή εκδοχή. Γυρνάει από το γραφείο, μιλάτε στο τηλέφωνο, κάνει ένα ντους, βλέπει τηλεόραση, κοιμάται και έχει περάσει μια χαρά. Δεν θέλει ούτε σχέση, ούτε δέσμευση, ούτε πολλά πολλά. Παρέα θέλει. Αν εσένα δεν σε πειράζει, τότε μια χαρά είναι όλα. Αν όμως δεν το αντέχεις αυτό, για προσπάθησε να μην είσαι πια διαθέσιμη. Να σε παίρνει και να του λες, "θα σε πάρω σε λίγο, γιατί είμαι έξω...(γενικά)" και να τον παίρνεις την άλλη μέρα ζητώντας του συγνώμη. Να σε παίρνει, να μιλάτε και κάποια στιγμή να τον διακόπτεις λέγοντας του πως πέρασε η ώρα και πρέπει να ντυθείς γιατί θα περάσουν να σε πάρουν...(πάλι γενικά). Αν δείξει ενδιαφέρον για το που θα πας και με ποιον, είναι τέλεια ιδέα να του πεις, πως το επόμενο Σάββατο μπορείς να το κρατήσεις ελεύθερο για εκείνον.

Γενικά, μετά από μερικά τηλεφωνήματα καλό είναι να εξαφανιστείς, ακόμη και να μην το σηκώνεις ή να του τηλεφωνείς εσύ μετά από αρκετή ώρα για να μην σ΄έχει σίγουρη και να κάνει επιτέλους μια κίνηση. Τι θα γίνει; Έτσι θα περάσει η ζωή σου; Πάνω από ένα τηλέφωνο;

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!