tromaktiko: O Ε.Ε.Σ. παρών παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στους καταυλισμούς προσφύγων και μεταναστών της Μυτιλήνης

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

O Ε.Ε.Σ. παρών παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στους καταυλισμούς προσφύγων και μεταναστών της Μυτιλήνης



Τις δύσκολες αυτές ημέρες του χιονιά και των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διένειμε σε πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στο...
Κέντρο Καταγραφής και Πιστοποίησης στη Μόρια της Λέσβου 1.500 κουβέρτες. Κλιμάκια του Ε.Ε.Σ. παρείχαν επίσης υπηρεσίες Αποκατάστασης Οικογενειακών Δεσμών (RFL) μέσω της διαδικασίας των 3λεπτων τηλεφωνημάτων που διατίθενται σε πρόσφυγες και μετανάστες, προκειμένου οι τελευταίοι να επικοινωνούν δωρεάν με οικεία τους πρόσωπα.

Συγχρόνως, στο Κέντρο Φιλοξενίας του Καρά Τεπέ, Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και την απαραίτητη φροντίδα σε περιπτώσεις όπου αυτό κρίθηκε αναγκαίο.

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τόσο με το μόνιμο προσωπικό όσο και με τους Εθελοντές του έχει καθημερινή παρουσία στο πεδίο, με στόχο να αντιμετωπιστούν οι δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στους προσφυγικούς καταυλισμούς του νησιού εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!