tromaktiko: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για μνημόνιο: "Δεν ξέρω οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα"

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για μνημόνιο: "Δεν ξέρω οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα"



Μπορεί να είναι εισηγητής στο νέο Μνημόνιο, το οποίο είναι περισσότερες από 900 σελίδες...
ωστόσο ο εισηγητής του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστος Καραγιαννίδης, δηλώνει πως δεν έχει ιδέα από οικονομικά!
Ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης, είναι εισηγητής στο πολυνομοσχέδιο που θα τεθεί για ψηφοφορία στη Βουλή την Πέμπτη, 18.05.2017. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι για κάθε δημοσιονομικό μέτρο που περιλαμβάνει η συμφωνία δεν υπάρχουν ισόποσα αντίμετρα.

Click4more: Μέτρα: Σήμερα στις επιτροπές την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής
"Δεν υπάρχει με ακρίβεια ότι για κάθε μέτρο που χάνεται θα υπάρχει και ένα ευρώ που αναπληρώνεται" δήλωσε ο βουλευτής της πλειοψηφίας, ο οποίος μάλιστα είναι και μέλος της ομάδας των «53» για να διανθίσει την τοποθέτησή του με βολές εναντίον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που όπως υποστήριξε «διαστρεβλώνουν» την πραγματικότητα.

Ο κ. Καραγιαννίδης, πάντως, παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει από οικονομικά, αλλά μόνο από μπακαλίστικα, χωρίς αυτό -όπως είπε- να θεωρηθεί μομφή προς τους μπακάληδες. Επιπλέον ο βουλευτής Δράμας υποστήριξε πως «ακόμα και αν η κυβέρνηση δεν επιτύχει το κρίσιμο πλεόνασμα του 3,5% θα λάβει 1% μέτρα και 0,5% αντίμετρα».

Τέλος, ο Χρήστος Καραγιαννίδης είπε πως η «προσκόλληση» στον ευρωδρόμο αποτελεί μονόδρομο. «Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συζήτηση για την έξοδο από το ευρώ και από την Ευρωζώνη αλλά όχι αυτή την ώρα» είπε χαρακτηριστικά.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!