tromaktiko: ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτός είναι ο 55χρονος απόστρατος που έστελνε φακέλους με σφαίρες σε πολιτικούς

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτός είναι ο 55χρονος απόστρατος που έστελνε φακέλους με σφαίρες σε πολιτικούς



Ακροδεξιών τάσεων, όχι όμως οργανωμένος, είναι ο...
συνταξιούχος αστυνομικός, που συνελήφθη ως ο… τρομοκράτης των αποστολών φακέλων με σφαίρες σε υπουργούς, διοικητές τραπεζών και δημοσιογράφο. Ο πρώην αστυνομικός αποστρατεύτηκε το 2011 και από το 2013 ξεκίνησε τις «τρομοκρατικές» αποστολές φακέλων με σφαίρες και απειλητικά υβριστικά σημειώματα με… αστέρια.

Ανάμεσα στα θύματά του ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, στις 23 Μαίου 2017,  η τότε Πρόεδρος της Επιτροπής των Σοφών για την μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού Συστήματος και Αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Άννα Λιγωμένου στις 22 Οκτωβρίου 2015, την ίδια μέρα τον τότε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, στις 17 Ιανουαρίου 2014 τον τότε διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρεντεντέρη, στις 18 Φεβρουαρίου 2013 τον τότε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργο Μέργο και τον Μάιο του 2013 στο «Σωματείο Πακιστανών Μουσουλμάνων Ελλάδος», στην «Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος», σε άτυπο χώρο προσευχής, στην Αθήνα και στην «Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος».


Να σημειωθεί ότι στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια πυροβόλου όπλου και για το λόγο αυτό συνελήφθη, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!