tromaktiko: Χωρισμός "βόμβα" για ξανθιά παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης... [photos]

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Χωρισμός "βόμβα" για ξανθιά παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης... [photos]



Η...
Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους μετά από 9 ολόκληρα χρόνια και δύο παιδιά.

Την είδηση του χωρισμού έκανε γνωστή η Secret μέσα από το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει σε νέα κατοικία μαζί με τα δύο παιδιά τους, στα βόρεια προάστια.

Τόσο εκείνη όσο και ο γνωστός οδοντίατρος έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους και έτσι επέλεξαν να διαχειριστούν και τον χωρισμό τους.



Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008. Αποφάσισαν όμως να τραβήξουν χωριστούς δρόμους καθώς ένιωσαν ότι η σχέση τους έχει κάνει τον κύκλο της. Τόσο η Ράνια Θρασκιά όσο και ο Ανδρέας Φωτόπουλος τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με το γεγονός και για αυτό και το ξέρουν ελάχιστοι δικοί τους άνθρωποι. Άλλωστε παρά το διαζύγιο, είναι κοινή επιθυμία, να είναι μαζί σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τα δύο παιδιά τους.


Το πρώτο καλοκαίρι μετά το χωρισμό της η Ράνια Θρασκιά το περνά στη Χαλκιδική, στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Εκεί έβρισκε πάντα τις ισορροπίες της. Μαζί με τα παιδιά της περνά στιγμές ανασυγκρότησης και ηρεμίας . Αυτό άλλωστε αποκαλύπτουν και οι λιγοστές αναρτήσεις της στα social media.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!