tromaktiko: Δυο αποχωρήσεις, τρεις προσθήκες: Δείτε τα 3 νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο «Έλα στη θέση μου» του Alpha

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Δυο αποχωρήσεις, τρεις προσθήκες: Δείτε τα 3 νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο «Έλα στη θέση μου» του Alpha



Μπορεί η «Μουρμούρα» να έχει το όνομα, αλλά άλλος είχε τη χάρη πέρυσι στον Alpha. Η σειρά που έκλεψε την παράσταση και κατόρθωσε να...
σταθεί όρθια απέναντι στα θηρία, ήταν δίχως αμφιβολία το «Έλα στη θέση μου».

Το επιτυχημένο σήριαλ όπως αναμενόταν πήρε το πράσινο φως και για τη νέα χρονιά, με την εντολή να γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις.

Έτσι στον νέο κύκλο δεν θα δούμε, δυο γνώριμα πρόσωπα, που ήταν απ’ τα δυνατά χαρτιά της σειράς, αλλά θα γνωρίσουμε 3 νέα, τα οποία φιλοδοξούν, να πάρουν μια θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα από τη σειρά αποχωρούν ο Μάνος Ιωάννου και η Μαρία Ανδρούτσου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, που δεν τους επιτρέπουν να συνεχίσουν.
Την ίδια στιγμή όμως έρχονται η Ναταλία Δραγούμη, η οποία θα υποδυθεί την Ελληνογερμανίδα Μένη Σουλτς, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια της Nermax και έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα στη SofoExpress, αλλά και στις ζωές των ηρώων.

Μαζί της φέρνει και τα δυο της παιδιά, τα οποία θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tv24 στους ρόλους των παιδιών της θα δούμε την Αναστασία Παντούση -που βλέπουμε ως «Μαρίνα» στην καθημερινή σειρά του καναλιού «Σαν οικογένεια»

και τον Ορέστη Καρύδα ο οποίος πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας»
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!