tromaktiko: Νέο απίστευτο περιστατικό στο Ναυτικό Όμιλο Πάρου - Ελληνοαμερικάνος αναγκάστηκε να φύγει από την παραλία άρον άρον για ένα... κουλούρι

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Νέο απίστευτο περιστατικό στο Ναυτικό Όμιλο Πάρου - Ελληνοαμερικάνος αναγκάστηκε να φύγει από την παραλία άρον άρον για ένα... κουλούρι



Η χυδαιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Και η ελληνική νοοτροπία στα νησιά το καλοκαίρι, ιδίως τον Ιούλιο και Αύγουστο, δεν παύει να προβληματίζει. Μετά το περιστατικό με πατέρα 3 παιδιών (δείτε ΕΔΩ), το περασμένο Σάββατο, Ελληνοαμερικάνος με την οικογένειά του αντιμετώπισε σκληρό bulling στην παραλία του...
Ναυτικού Ομίλου της Πάρου, όταν τόλμησε να βγάλει από την τσάντα η σύζυγός του ένα κουλούρι για να ταΐσει την μικρή ανήλικη κόρη τους!

Ο Ελληνοαμερικάνος που είχε πληρώσει 2 σετ με ξαπλώστρες, καφέδες, αναψυκτικά και νερά, έκπληκτος αντιμετώπισε τον μαινόμενο σαν ταύρο εν υαλοπωλείο υπεύθυνο του καταστήματος που έτρεξε προς το μέρος του και τον επέπληξε επειδή έβγαλε το κουλούρι -που δεν είχε αγοράσει από εκεί- για να ταΐσει το μικρό του κορίτσι. Στην ερώτησή του για ποιον λόγο γίνεται αυτού του είδους η επίθεση, η απάντηση του υπευθύνου ήταν ότι απαγορεύεται η κατανάλωση προϊόντων φαγητού, καφέδων και αναψυκτικών που δεν έχουν αγοραστεί από το κυλικείο του καταστήματος που βρίσκεται εντός της ΔΗΜΟΣΙΑΣ παραλίας!

Φανερά ενοχλημένος ο Ελληνοαμερικάνος, μάζεψε τα πράγματά του και ετοιμάστηκε να φύγει, όταν ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, του έστειλε μια πιατέλα με καρπούζι, ζητώντας παράλληλα και συγνώμη για το συμβάν. Συμβάν που δεν είναι το μοναδικό που καταγράφεται τον τελευταίο καιρό.

Συνεχώς, πληθαίνουν οι φωνές δυσαρεστημένων παραθεριστών που πηγαίνουν στην συγκεκριμένη παραλία, με προβλήματα που δημιουργούν τόσο το προσωπικό του καταστήματος (που σε τίποτα δεν φταίει, αφού εκτελεί εντολές άνωθεν) όσο και από το γενικό κλίμα "τρομοκρατίας" που επικρατεί εκεί.

Οι νοοτροπίες των επιχειρήσεων "αρπακτικών" σε παραθεριστές που προσπαθούν να αποσυμπιεστούν από την καθημερινότητά τους, ακουμπώντας και στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα πρέπει να πάψουν να υφίστανται άμεσα. Ένας δυσαρεστημένος τουρίστας, είναι χειρότερος από 100 ευχαριστημένους τουρίστες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!