tromaktiko: Απίστευτο και όμως ελληνικό: Βάζουν λουκέτα στις ξαπλώστρες

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Βάζουν λουκέτα στις ξαπλώστρες



Σαν ιός σε όλες τις εναπομείνασες ελεύθερες παραλίες της χώρας εξαπλώνεται το κλείδωμα της ομπρέλας προκειμένου ορισμένοι, «εξυπνότεροι» φαίνεται από τους άλλους, να ...
έχουν κάθε μέρα κρατημένη πρώτη θέση στην παραλία και να μην κουβαλούν συνεχώς ομπρέλες, ξαπλώστρες, καρέκλες και άλλα είδη παραλίας για να μην κουράζονται μάλλον!

Το φαινόμενο εμφανίστηκε έντονα στα τέλη του περασμένου μήνα στο παράλιο Άστρος στην Αρκαδία με το δήμο εκεί να λαμβάνει μάλιστα και μέτρα, ωστόσο κάποιοι έκλεψαν την ιδέα η οποία τώρα κάνει την εμφάνισή της και στην παραλία της Σκοτίνας στην Πιερία, δίπλα από της παραθεριστικές εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Παραθεριστής έστειλε μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες στην τοπική ιστοσελίδα Larissanet, με το σχόλιο πως οι κλειδωμένες ομπρέλες “είναι τόσες πολλές που δυσκολεύεσαι να βάλεις τη δική σου όταν θέλεις να πας για μπάνιο. Ακόμη και αν βρεις χώρο, οι ίδιοι έχουν το θράσος, όταν αποφασίσουν να έρθουν για μπάνιο να σου κάνουν παρατήρηση γιατί έβαλες την ομπρέλα σου μπροστά τους».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!