tromaktiko: Τι «αποκάλυψε» ο Β. Λεβέντης για τον αείμνηστο Γ. Γεννηματά

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Τι «αποκάλυψε» ο Β. Λεβέντης για τον αείμνηστο Γ. Γεννηματά



Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία "αποκάλυψε" ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κατά την σημερινή του ομιλία στην...
Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την Υγεία.

Ο κ. Λεβέντης μοιράστηκε μαζί με τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου τι του είχε "εξομολογηθεί" ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς σε μια ιδιωτική συνάντηση που είχαν.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε συγκεκριμένα: "Θυμήθηκα λοιπόν τον συγχωρεμένο τον Γιώργο Γεννηματά. Τον επισκέφτηκα τυχαία όταν ήταν υπουργείο Εργασίας, του λέω «δεν κάνει τίποτα το ΠΑΣΟΚ» μου είπε «ένα από τα λάθη που έκανα ίδρυσα 460 κέντρα του ΕΣΥ ανά την Ελλάδα και δεν δέχονταν οι γιατροί να πάνε να δουλέψουν γιατί οι μισθοί ήταν χαμηλοί. Τελικά έμειναν τα κτίρια, μου είπε.

Να προσέξει μη μου πει «έκανα το ίδιο λάθος» και ο Τσίπρας και μας μείνουν οι δαπάνες τόνισε με νόημα ο Βασίλης Λεβέντης.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Γεννηματάς ήταν υπουργός Εργασίας από τις 23 Σεπτεμβρίου του 1987 έως και τις 2 Ιουλίου 1989. Όλοι βέβαια τον θυμόμαστε για το έργο που έκανε στον χώρο της Υγείας όπου ήταν υπουργός από τις 5 Ιουνίου 1985 έως και τις 5 Φεβρουαρίου 1987 , ενώ αμέσως πριν υπήρξε και υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!